Stel hier je product samen

Totaal (incl. BTW) : € 198,32
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 198,32

Meer informatie over parasol bedrukken

Volledig zelf jouw eigen parasol ontwerpen, wie wil dat niet? Je kunt jouw parasol voorzien van de print die jij mooi vindt! Een parasol bedrukken met jouw eigen creatie is een echte blikvanger in jouw tuin en/of op jouw terras. In onze online editor kun je het zo bont maken als je zelf wilt. Ga snel aan de slag met het vormgeven van jouw mooiste parasol en laat deze bedrukken door Monsterprint. Kwaliteit gegarandeerd en snel geleverd bij jou thuis. 

Vierkante parasol bedrukken 

Een vierkante parasol laten bedrukken door Monsterprint? Deze wordt geleverd als een kant-en-klare set. Dit betekent inclusief parasolframe. Natuurlijk kun je alleen het parasoldoek laten bedrukken. Dit doek wordt vervolgens afgewerkt met een nette, witte bies. Het parasoldoek wat je laat bedrukken is gemaakt van hoogwaardig polyesterdoek. Dit materiaal is weerbestendig en waterafstotend, wat betekent dat je deze ook op iets minder zonnige dagen gewoon buiten kunt laten staan. De bedrukking op de parasol is haarscherp en volledig in full colour. 

Formaat parasol bedrukken

De te bedrukken parasol heeft een afmeting van 200 x 200 cm. Doordat de parasol als complete set wordt geleverd kun je, na het in ontvangst nemen van de parasol, meteen aan de slag! Dankzij de gebruiksvriendelijke bevestiging is het installeren van de parasol voor iedereen een fluitje van een cent. Wanneer je de parasol overal (vrijstaand) wilt kunnen neerzetten dan kunnen we je aanraden een parasolvoet mee te bestellen. Deze is verrijdbaar, en verkrijgbaar in wit en zwart. Wil je jouw hele tuin/terras een upgrade geven? Bekijk dan ook zeker eens de mogelijkheden tot het laten drukken van bijvoorbeeld een tuinposter, buiten(sier)kussen(s) en/of een tafelkleed. Hoe leuk is dat?

Tuinposter maken

Gepersonaliseerde parasol laten bedrukken

Zowel droog als koel zitten onder een eigen gepersonaliseerde parasol? Klinkt ideaal toch! Een gepersonaliseerde parasol is een echte aandachtstrekker als je het aan ons vraagt. Heb je niet zo veel inspiratie voor het laten bedrukken van jouw eigen parasol? Neem dan ook een kijkje in onze bibliotheek vol met gratis ontwerpen die door onze vormgevers zijn gemaakt. Hier zit vast en zeker wel iets voor jouw tussen. Mocht je nog vragen hebben over een parasol bedrukken of één van onze andere producten, dan horen we dat graag. Neem gerust contact met ons op. We zitten dagelijks klaar om jouw verder te helpen, en natuurlijk (daar waar nodig is) advies te geven.

Parasol bedrukken? Hoogwaardige kwaliteit en een snelle levering gegarandeerd! 

Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen