Stel hier je product samen

Totaal (incl. BTW) : € 36,30
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 36,30

Meer informatie over een placemat met foto 

Met een placemat met foto laat jij het eten nog beter smaken! Placemats op tafel ziet er niet alleen leuk en gezellig uit. Placemats zijn natuurlijk vooral heel praktisch. Knoeien op tafel is vanaf nu verleden tijd. Ga snel aan de slag in onze ontwerptool met het ontwerpen van jouw fotoplacemat.

Placemat met foto maken 

Bij MonsterPrint kun je heel eenvoudig in de handige online ontwerptool een placemat met foto maken! Ga je voor één mooie foto of heb je meerdere foto's die je op jouw placemat in de vorm van een collage wilt laten drukken? Of misschien ga jij niet voor een foto, maar een gave print of quote? Wat het ook is wat je op een placemat wilt laten drukken, jij bepaalt het helemaal zelf, want jij bent de ontwerper. Ben je begonnen aan een ontwerp en heb je even geen zin, tijd of inspiratie meer om jouw ontwerp af te ronden? Sla dan jouw ontwerp op, zodat je hier een volgende keer weer verder aan kunt werken. 

Afneembare placemats 

Tafelkleed bedrukken met foto's

Jouw placemat met foto drukken we op papier. Heb je placemats nodig voor éénmalig gebruik? Kies dan voor Helderwit papier of Gerecyled papier. Wil je de placemats gaan hergebruiken? Laat ze dan drukken op Monotex. Monotex is een stevig, synthetisch papiersoort. Het materiaal is scheurvast en waterafstotend. Dit betekent dat je ze eenvoudig na gebruik met een natte doek kunt afnemen, zonder dat de print hierbij wordt aangetast. Wel zo handig toch? Zo zijn ze weer helemaal klaar voor gebruik. Placemats worden geleverd op A3 formaat (297 x 420 mm). 

Zoek je wel iets om de eettafel aan te kleden, maar twijfel je of het een placemat met foto is wat jij zoekt? Bij MonsterPrint kun je ook terecht voor het bedrukken van een tafelkleed of tafelloper van 100% katoen. 

Placemat met foto bestellen bij MonsterPrint 

Laat jouw placemat met foto drukken bij MonsterPrint wanneer je verzekerd wilt zijn van de juiste prijs-kwaliteitverhouding! Heb je vragen over het drukken van een placemat met foto of één van onze andere producten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Je kunt ons op werkdagen tijdens kantooruren bereiken door met ons te chatten (direct antwoord), ons een mailtje te sturen, met ons te WhatsAppen of door met ons te bellen. Wij helpen je graag verder! 

Iemand (of jezelf) verrassen met een fotoplacemat? Bestel deze vandaag nog bij MonsterPrint! 

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen