Product samenstellen

De levertijd van dit product. Indien een snellere levering beschikbaar is zal dit hier zichtbaar zijn. De datum van levering zal weergegeven worden na het selecteren van een verzendmethode onderaan deze calculator. De levertijd schuift iedere werkdag om 16.00 uur een dag op.


Totaal (incl. BTW) :€ 35,67
Totaalbedrag (incl. BTW) :€ 35,67

Raamstickers maken

Kan iedereen schaamteloos bij jou naar binnen gluren thuis of op de zaak? Raamstickers zijn onder andere ideaal om meer privacy te creëren, maar geven tegelijkertijd jou ook de gelegenheid om een boodschap te communiceren naar de buitenwereld. Of je nou een logo op jouw raamsticker laat drukken voor de zaak of het leuk vind de ramen van jouw woning bijvoorbeeld tijdens feestdagen om te toveren tot een ware etalage; raamstickers maken is ontzettend leuk en ook ideaal voor zowel tijdelijk als langdurig materiaal. 

Zelf raamstickers maken

Raamstickers maken doe en kun je vanaf nu helemaal zelf! Dit klinkt misschien heel lastig en tijdrovend, maar niets is minder waar. De online editor, waarin jij jouw ontwerp kunt maken, is zo in elkaar gezet dan het maken van een ontwerp voor vrijwel iedereen kinderspel is. In de ontwerptool heb je vervolgens de vrijheid om een ontwerp te maken wat jij mooi vind. Je kunt oneindig veel beeld en tekst toevoegen, wat betekent dat jij de volledig de vrije hand hebt. Is jouw ontwerp naar wens? Dan kun je deze direct bestellen. 

Raamstickers maken van pvc folie

Wanneer je raamstickers besteld bij Monsterprint weet je zeker dat deze stickers van topmateriaal zijn en ook de afdrukkwaliteit hoog is. Het materiaal is van pvc en van zichzelf wit. Het monteren van de raamstickers is heel eenvoudig. Je plakt ze aan de buitenzijde van het raam (op het glas). Zorg er wel voor dat, wanneer je de stickers gaat monteren, de buitentemperatuur ligt tussen de 10 en 32 graden. Als het te warm of te koud is kan de lijmlaag namelijk gaan brokkelen waardoor de stickers niet mooi strak op het raam kunnen worden geplakt. De ondergrond moet altijd droog zijn, schoon en vetvrij. De raamstickers hebben een levensduur tot wel 36 maanden! 

Naast raamstickers kun je bij Monsterprint ook terecht voor papieren stickers of stickers speciaal voor buiten

Raamstickers maken en meteen bestellen

Is project raamstickers maken geslaagd? Dan kun je deze meteen bestellen. Bij Monsterprint hoef je nooit lang te wachten voor jij jouw raamstickers in huis hebt en hiermee aan de slag kunt. Wij leveren namelijk in de meeste gevallen gewoon binnen 5 werkdagen! Wanneer je vragen hebt en/of er nog onduidelijkheden zijn over raamstickers maken of een andere product, dan zien we graag dat je contact met ons opneemt. Tijdens kantooruren is onze klantenservice te bereiken via mail, chat en telefoon. 

Raamstickers zelf maken was nog nooit zo gemakkelijk. Ontwerp en bestel nu bij Monsterprint! 

Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen

Je bent professioneel ontwerper en maakt gebruik van Illustrator of Indesign? Je wilt geen gebruik maken van onze online editor maar je wilt een drukklaar PDF bestand aanleveren? Dat kan! We raden je hierbij wel aan onze aanleverspecificaties goed door te lezen. Op deze manier weet je zeker dat jouw drukbestand voldoet aan de eisen om het goed te kunnen printen. Om jou meteen door te kunnen verwijzen naar de juiste aanleverspecificaties, hebben we een onderverdeling gemaakt van de verschillende producten: 

  • Plaatmaterialen | Stoffen | Doeken | Magneten | Stickers (outdoor)

Deze aanleverspecificaties vind je hier.

  • Drukwerk op papier | Fotoplakboeken | Stickers (indoor)

Deze aanleverspecificaties vind je hier.