Stel hier je product samen

x
Totaal (incl. BTW) : € 86,00
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 86,00

Meer informatie over een reclamebord maken

Wil je een reclamebord maken voor aan de gevel van een bedrijfspand of om op een (andere) prominente plek te plaatsen? Wat je er ook mee wilt gaan doen; een reclamebord bestel je bij Monsterprint. In de gebruiksvriendelijke en eenvoudige online editor kan ook jij in mum van tijd een reclamebord maken. Je hoeft niet meer grafisch onderlegd te zijn of een duur ontwerpbureau in te schakelen die een ontwerp voor jou klaar maakt. Ontwerpen doe en kun je nu helemaal zelf! De mogelijkheden die je hebt in deze online editor zijn ongekend. Nieuwsgierig geworden? Probeer het dan meteen uit!

spandoek maken

Zelf online een reclamebord maken 

Binnen enkele klikken vanuit jouw luie stoel een eigen reclamebord maken, dat klinkt ideaal en bij Monsterprint is dat ook ideaal! Nadat je hebt aangegeven wat het formaat is van jouw reclamebord, de oplage hebt ingevuld, aan hebt gegeven of je een mat of glanzend laminaat wenst en tot slot ook de bedrukking (enkelzijdig of dubbelzijdig) hebt gekozen, kun je al aan de slag in de uitgebreide ontwerptool. Je kunt hierin oneindig veel beeld en tekst toevoegen. Je bepaalt ook helemaal zelf waar wat op jouw bord wordt geplaatst. Je hebt dit dus helemaal zelf in de hand, ofwel; jij bent de kunstenaar. 

Reclamebord van oerdegelijk materiaal

Op zoek naar een oerdegelijk reclamebord? Geen zorgen. Jouw reclamebord maken we van Trespa. Dit is een 6 mm dik materiaal, wat het ontzettend sterk en ook duurzaam maakt. De combinatie van een harde toplaag en een massieve kern zorgen ervoor dat het bord waterbestendig is en geen onderhoud nodig heeft. Wanneer je een hufterproof reclamebord zoekt, dan is Trepsa voor jou hét materiaal. Trespa wordt afgewerkt met een matte of glanzende laminaat en kan zowel aan één zijde als aan beide zijden bedrukt worden. Op de drukkwaliteit van Monsterprint kun je vertrouwen. Deze is haarscherp. 

Twijfel je nog of een bord is waar jij naar op zoek bent? Verdiep je dan ook eens in de mogelijkheid tot het bedrukken van een spandoek

Een reclamebord maken bij MonsterPrint

Heb je in de ontwerptool een ontwerp gemaakt wat helemaal naar wens is? Dan kun je deze meteen bestellen! Zodra wij jouw bestelling hebben ontvangen gaan wij jouw reclamebord maken. Bij Monsterprint hoef je nooit lang op jouw bestelling te wachten. Wij leveren doorgaans al in 5 werkdagen. Heb je vragen over een reclamebord maken of één van de andere producten binnen het assortiment van Monsterprint? Neem dan gerust (vrijblijvend) contact met ons op. Wij zitten dagelijks klaar om jou verder te helpen. 
 
Zelf online een reclamebord maken is een fluitje van een cent. Ga nu aan de slag in de editor en bestel direct! 

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 
Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen