Product samenstellen

Om de print op de plaat te beschermen gebruiken we een laminaat. Deze kunnen we naar wens glanzend met mat uitvoeren.

Wil je het bord enkelzijdig voorzien van een print, of dubbelzijdig?

De levertijd van dit product. Indien een snellere levering beschikbaar is zal dit hier zichtbaar zijn. De datum van levering zal weergegeven worden na het selecteren van een verzendmethode onderaan deze calculator. De levertijd schuift iedere werkdag om 16.00 uur een dag op.


Totaal (incl. BTW) :€ 27,58
Totaalbedrag (incl. BTW) :€ 27,58

 Reclamebord maken 

Wil je een reclamebord maken voor aan de gevel van een bedrijfspand of een reclamebord maken om op een (andere) prominente plek te plaatsen? Wat je er ook mee wilt gaan doen; een reclamebord bestel je bij Monsterprint. In de gebruiksvriendelijke en eenvoudige online editor kan ook jij in mum van tijd een reclamebord maken. Je hoeft niet meer grafisch onderlegd te zijn of een duur ontwerpbureau in te schakelen die een ontwerp voor jou klaar maakt. Ontwerpen doe en kun je nu helemaal zelf! De mogelijkheden die je hebt in deze online editor zijn ongekend. Nieuwsgierig geworden? Probeer het dan meteen vrijblijvend zelf uit en ga aan de slag! 

Reclamebord maken online 

Binnen enkele klikken vanuit jouw luie stoel een eigen reclamebord maken, dat klinkt ideaal en bij Monsterprint is dat ook ideaal! Nadat je hebt aangegeven wat het formaat is van jouw reclamebord, de oplage hebt ingevuld, aan hebt gegeven of je een mat of glanzend laminaat wenst en tot slot ook de bedrukking (enkelzijdig of dubbelzijdig) hebt gekozen, kun je al aan de slag in de uitgebreide ontwerptool. Je kunt hierin oneindig veel beeld en tekst toevoegen. Je bepaald ook helemaal zelf waar wat op jouw bord wordt geplaatst. Je hebt dit dus helemaal zelf in de hand, ofwel; jij bent de kunstenaar. 

Een oerdegelijk reclamebord maken

Op zoek naar een oerdegelijk reclamebord? Geen zorgen. Jouw reclamebord wordt namelijk gemaakt van Trespa. Dit is een 6 mm dik materiaal, wat het ontzettend sterk en ook duurzaam maakt. De combinatie van een harde toplaag en een massieve kern zorgen ervoor dat het bord waterbestendig is en geen onderhoud nodig heeft. Wanneer je een hufterproof reclamebord zoekt, dan is Trepsa voor jou hét materiaal. Trespa wordt afgewerkt met een matte of glanzende laminaat en kan zowel aan één zijde als aan beide zijden bedrukt worden. Op de drukkwaliteit van Monsterprint kun je vertrouwen. Deze is haarscherp. 

Twijfel je nog of een reclamebord is wat je zoekt? Verdiep je dan ook eens in de mogelijkheid tot het bedrukken van een spandoek

Reclamebord maken en direct bestellen 

Heb je in de ontwerptool een ontwerp gemaakt wat helemaal naar wens is? Dan kun je deze meteen bestellen! Zodra wij jouw bestelling hebben ontvangen gaan wij jouw reclamebord maken. Bij Monsterprint hoef je nooit lang op jouw bestelling te wachten. Wij leveren doorgaans al in 5 werkdagen. Heb je vragen over een reclamebord maken of één van de andere producten binnen het assortiment van Monsterprint? Neem dan gerust (vrijblijvend) contact met ons op. Wij zitten dagelijks klaar om jou verder te helpen. 
 
Een reclamebord maken is een fluitje van een cent. Ga nu aan de slag in de editor en bestel direct! 

Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen

Je bent professioneel ontwerper en maakt gebruik van Illustrator of Indesign? Je wilt geen gebruik maken van onze online editor maar je wilt een drukklaar PDF bestand aanleveren? Dat kan! We raden je hierbij wel aan onze aanleverspecificaties goed door te lezen. Op deze manier weet je zeker dat jouw drukbestand voldoet aan de eisen om het goed te kunnen printen. Om jou meteen door te kunnen verwijzen naar de juiste aanleverspecificaties, hebben we een onderverdeling gemaakt van de verschillende producten: 

  • Plaatmaterialen | Stoffen | Doeken | Magneten | Stickers (outdoor)

Deze aanleverspecificaties vind je hier.

  • Drukwerk op papier | Fotoplakboeken | Stickers (indoor)

Deze aanleverspecificaties vind je hier.