Product samenstellen

De levertijd van dit product. Indien een snellere levering beschikbaar is zal dit hier zichtbaar zijn. De datum van levering zal weergegeven worden na het selecteren van een verzendmethode onderaan deze calculator. De levertijd schuift iedere werkdag om 16.00 uur een dag op.


Totaal (incl. BTW) :€ 19,40
Totaalbedrag (incl. BTW) :€ 19,40

Reischeque maken

Wil je iemand een reis cadeau doen? Dat wil je natuurlijk wel in stijl kunnen doen. Kortom; daar hoort een reischeque bij! Bij MonsterPrint kun je heel eenvoudig zelf online een reischeque maken in de online ontwerptool. Deze is zo ingericht dat iedereen heel snel en makkelijk een ontwerp kan maken. Ga snel online aan de slag en ontdek hoeveel mogelijkheden er zijn. Je zult versteld staan. 

Reischeque zelf maken 

Niets is leuker dan zelf een reischeque maken. Hiermee kun je aan jouw reischeque nog een stukje persoonlijkheid toevoegen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het verwerken van leuke foto's van de persoon in kwestie op de cheque? Of alvast een voorproefje van de bestemming door wat foto's van toeristenspots te verwerken in de cheque. In de ontwerptool van MonsterPrint kun je oneindig veel beeld en tekst toevoegen. Wij beperken jou niet in jouw creativiteit. Je kunt er dus écht een feestje van maken. Ben je begonnen maar heb je even niet zo veel inspiratie/zin om verder te gaan? Dan kun je je ontwerp gewoon opslaan om er een volgende keer weer mee verder te gaan. 

Materiaal 

Als je een reis cadeau gaat geven wil je natuurlijk niet aan komen zetten met een dun stukje papier. Je wilt echt iets kunnen overhandigen, dat is logisch. Wij maken onze reischeques van geschuimd pvc materiaal, ook wel Forex genoemd. Dit 3 mm dikke materiaal is zeer licht van gewicht, maar biedt de perfecte stevigheid. Zo heb je dus écht wat in handen. Wij drukken jouw ontwerp direct op de plaat, wat zorgt voor een perfect eindresultaat. Kies uit een cheque op A4 of A3 formaat, of bepaal helemaal zelf jouw formaat. 

Reischeque maken bij MonsterPrint

Wanneer je kiest voor een reischeque maken bij MonsterPrint ben je verzekerd van topkwaliteit. Dit kan gegarandeerd worden doordat we alleen werken met de beste machines en materialen. Wij leveren jouw bestelling al binnen 5 werkdagen! Dat betekent dat je dus nooit lang hoeft te wachten voor je deze kunt gaan overhandigen. Heb je vragen over het maken van een cheque of één van onze andere producten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Hier zitten we van 08:30 tot 17:00 klaar om jou verder te helpen. Je kunt ons bereiken via mail, chat, WhatsApp of door ons te bellen.

Reischeque maken? Natuurlijk doe je dat bij MonsterPrint! 

Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen

Je bent professioneel ontwerper en maakt gebruik van Illustrator of Indesign? Je wilt geen gebruik maken van onze online editor maar je wilt een drukklaar PDF bestand aanleveren? Dat kan! We raden je hierbij wel aan onze aanleverspecificaties goed door te lezen. Op deze manier weet je zeker dat jouw drukbestand voldoet aan de eisen om het goed te kunnen printen. Om jou meteen door te kunnen verwijzen naar de juiste aanleverspecificaties, hebben we een onderverdeling gemaakt van de verschillende producten: 

  • Plaatmaterialen | Stoffen | Doeken | Magneten | Stickers (outdoor)

Deze aanleverspecificaties vind je hier.

  • Drukwerk op papier | Fotoplakboeken | Stickers (indoor)

Deze aanleverspecificaties vind je hier.