Stel hier je product samen

Totaal (incl. BTW) : € 31,59
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 31,59

Meer informatie over ronde stickers maken 

Heb je ronde stickers nodig? Bijvoorbeeld voor het dichtplakken van een envelop, het plakken op een doosje of als etiket op een product? Je kunt nu zelf bij MonsterPrint heel eenvoudig ronde stickers maken zonder hiervoor een duur reclamebureau in te schakelen. Zelf jouw ronde stickers maken doe je heel eenvoudig en snel in mijn handige ontwerptool. Ga snel aan de slag en ontdek wat er allemaal mogelijk is!

Zelf ronde stickers maken

Ronde stickers maken bij MonsterPrint betekent dat je kunt vertrouwen op een hoogwaardige drukkwaliteit. Dit kunnen wij garanderen doordat we alleen met de beste machines werken. Jij levert jouw eigen ontwerp aan door zelf in de ontwerptool een ontwerp te maken of een kant-en-klaar drukbestand aan te leveren. Wij doen dan de rest. Voor het bestellen van jouw ronde stickers dien je een keuze te maken uit drie verschillende diameters:

  • Rond 30 mm, 48 stickers op een vel 
  • Rond 45 mm, 24 stickers op een vel 
  • Rond 60 mm, 12 stickers op een vel 

Welke diameter voor ronde stickers maken je ook kiest; je ontvangt jouw stickers altijd op A4-formaat vellen. De stickers worden gedrukt op mat, voorgestanst stickerpapier volledig in full-colour. Wanneer je bij oplage 5 invult (sticker 30 mm), dan ontvang je dus in totaal 240 ronde stickers. Geen ronde stickers, maar vierkante of rechthoekige stickers? Deze bestel je hier

Sticker maken

Werken met verschillende ontwerpjes 

Wat ronde stickers maken bij MonsterPrint leuk maakt is het feit dat je iedere sticker op het vel een ander ontwerp kunt geven. Zodra je in de ontwerptool stapt, ga je zien dat deze is opgebouwd uit allerlei kleine cirkeltjes. Het is helemaal aan jou hoe je deze invult. Wil je ze allemaal hetzelfde? Dan kun je het ontwerpje eenvoudig kopiëren en plakken. 

Ronde stickers laten maken bij MonsterPrint 

Leveren doen wij super snel. Wanneer jij jouw stickers laat drukken bij MonsterPrint, dan heb je deze binnen 3 werkdagen al in huis! Dit betekent dus dat je nooit lang hoeft te wachten voor jij met jouw stickers aan de slag kunt. Heb je vragen over ronde stickers maken of één van de andere monsterlijke producten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Hier zitten we dagelijks van 09:00 tot 17:00 uur klaar om al jouw vragen te beantwoorden. In contact komen met ons kan via de handige chatfunctie (linksonder), door ons te bellen, WhatsAppen of door ons een mailtje te sturen! 

Ronde stickers van monsterlijke kwaliteit laat je drukken door MonsterPrint!

Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen