Stel hier je product samen

Totaal (incl. BTW) : € 19,90
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 19,90

Meer informatie over een slabbetje bedrukken 

Een kleintje geboren in jouw familie of vriendenkring en ben je op zoek naar een origineel kraamcadeautje? Laat dan een slabbetje bedrukken! Een leuke foto op een slabbetje, grappige tekst of misschien wel de naam van het kleine wondertje op de slab gedrukt? Jij ontwerp jouw slabbetje helemaal naar wens in de ontwerptool van MonsterPrint. Natuurlijk is een slabbetje ook leuk voor je eigen kleine spruit. Bekijk snel hieronder wat we allemaal voor je kunnen betekenen!

Slabbetje bedrukken met naam 

De bedrukte slabbetjes van MonsterPrint worden gemaakt van heerlijk zacht 100% katoen. De handige touwtjessluiting zorgt ervoor dat de slab eenvoudig om en af kan worden gedaan. Voordat je aan de slag kunt met personaliseren, kies je allereerst de kleur van het slabbetje. Ga jij voor roze, wit of zwart? De bedrukking wordt in alle gevallen uitgevoerd in kleur. Vervolgens kun je van start in de eenvoudig ingerichte, maar zeer uitgebreide ontwerptool. Hierin heb je ontzettend veel opties en ontwerp jij jouw mooiste creaties! Heb je een begin gemaakt met een ontwerp, maar geen zin, tijd of inspiratie meer om deze af te ronden? Dan kun je deze gewoon opslaan, zodat je hier een volgende keer weer mee verder kan. Kortom, waar wacht je nog op? Ga nu aan de slag!

Meer kraamcadeau inspiratie

Twijfel je of een slabbetje bedrukken het perfecte kraamcadeau is? Je kunt bij MonsterPrint ook terecht voor het bedrukken van de omslag van een prachtig fotoplakboek. Ook dit is een zeer populair kraamcadeau. Of wat dacht je van een mooie textielposter, bijvoorbeeld met de naam van het kleintje erop? Er zijn ontzettend veel opties. Ontdek ze daarom snel. 

fotoplakboek bedrukken

Het adres voor een slabbetje bedrukken en meer!

MonsterPrint is hét adres voor de leukste kraamcadeautjes. Bij MonsterPrint kun je vertrouwen op topkwaliteit. Er wordt alleen geproduceerd op de beste machines, met de beste materialen. Dat is een fijne gedachte toch? Een slabbetje bedrukken kunnen we heel snel. Daardoor kunnen we al leveren binnen 3 werkdagen! Ideaal ook dus voor een last-minute kraamcadeautje. Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden over een slabbetje bedrukken of wellicht één van de andere producten uit het assortiment van MonsterPrint? Neem dan gerust contact op (vrijblijvend) met onze klantenservice. Hier zitten we klaar om je verder te helpen. Op werkdagen kun je ons bereiken tijdens kantooruren door met ons te chatten (direct antwoord), ons een WhatsApp bericht te sturen, een mail te sturen of door met ons te bellen. We helpen je graag verder! 

Een slabbetje bedrukken van heerlijk zacht katoen? Bestel deze vandaag nog voordelig en snel bij MonsterPrint!