Stel hier je product samen

Totaal (incl. BTW) : € 40,05
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 40,05

Meer informatie over slingers met foto

Een feestelijke aan gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is: slingers met foto mogen niet ontbreken! Een fotoslinger doet jouw feestje bruisen! Slingers met foto ontwerp je gewoon heel eenvoudig online in de eenvoudige editor van MonsterPrint. Je kunt ieder vlaggetje een uniek ontwerp geven. Hoe leuk is dat? Ga snel aan de slag met jouw foto vlaggenlijn en ontdek de oneindige mogelijkheden.  

Slingers met jouw mooiste foto's

Een verjaardag, vrijgezellenfeest of misschien wel een babyshower. Er zijn ontzettend veel gelegenheden te verzinnen waarbij slingers met foto het feestje maken. Een vlaggenlijn bestaat uit 13 vlaggetjes. Deze vlaggetjes worden in kleur bedrukt en hebben een afmeting van 22 x 30,5 cm. De lengte van de vlaggenlijn is 5 meter. Kun je niet kiezen welke foto je op de slingers wilt toepassen? Geen zorgen. Je kunt op elk vlaggetje een andere foto plaatsen.

Materiaal vlaggetjes

De vlaggetjes worden gemaakt van polyester stof. Dit materiaal is transparant. Het voordeel hiervan is dat de foto's aan beide kanten zichtbaar zijn (waarvan natuurlijk één in spiegelbeeld). Tussen elk vlaggetje zit een tussenruimte van 10 cm. De vlaggetjes worden op een sterke band geconfectioneerd. Zo kun jij, wanneer jij jouw bestelling in ontvangst neemt, meteen de slingers ophangen. Keuze heb je uit een zwarte of witte band. Jouw slingers met foto zijn waterafstotend en kunnen daardoor zowel binnen als buiten worden gebruikt. De uiteindes van de vlaggenlijn zijn voorzien van 50 cm extra band, zodat je genoeg speling hebt om jouw slingers vast te knopen. Laat het feestje maar beginnen! 

Maak jouw feestje compleet met fotoslingers en meer

Als je denkt dat een slinger met foto's eenmalig is, dan heb je het mis. Een fotoslinger kun je, dankzij de stevige kwaliteit, gerust meerdere malen gebruiken. Zo heb je er dus nog meer plezier van. Wil jij jouw feestje helemaal af maken? Je kunt ook een tafelkleed laten drukken. Klik hier. Of wat dacht je van foto's op bierviltjes? Eén ding is zeker, er zijn genoeg mogelijkheden bij MonsterPrint. 

Slingers met foto bestellen bij MonsterPrint 

Bestel jij jouw slingers met foto bij MonsterPrint? Dan ben jij verzekerd van topkwaliteit. Dat is een fijne gedachte toch? Neem gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt over dit product of één van de andere producten uit het assortiment van MonsterPrint. We zitten op werkdagen tijdens kantooruren klaar om jou verder te hebben. Ons bereiken doe je door met ons te chatten (met direct antwoord), een mailtje te sturen, met ons te Whatsappen of door met ons te bellen. Jouw bestelling leveren? Dat doen we snel. Op werkdagen voor 16:00 uur besteld = binnen 5 werkdagen geleverd. 

Een slinger met jouw mooiste foto's bestel je bij MonsterPrint!

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen