Wij vinden het natuurlijk ontzettend leuk wanneer je een bestelling bij ons plaatst, maar we vinden het nog veel leuker wanneer wij jou nog een keer terug zien. Als bedankje voor iedere bestelling die je bij Monsterprint plaatst, geven wij jou spaarpunten. Deze spaarpunten kun je verzamelen in jouw eigen account en inwisselen bij een volgende bestelling, Fijn toch? 

Hoe werkt het spaarprogramma?

Sparen bij Monsterprint is ontzettend makkelijk en doe je heel snel. Sparen doe je al bij het aanmaken van een eigen account. Wanneer je een account aanmaakt bij Monsterprint ontvang je meteen 50 punten. Let op: wanneer je afrekend als gast ontvang je deze niet. Daarnaast ontvang je ook voor iedere bestede euro 1 spaarpunt. Stel je voor dat je een bestelling ter waarde van 100 plaatst, dan ontvang je dus 100 spaarpunten ter waarde van €5 (iedere spaarpunt is 5 cent waard). De spaarpunten die je van Monsterprint ontvangt zijn 6 maanden geldig.

Je kunt spaarpunten inwisselen door in jouw account naar 'Spaarpunten' te gaan. Hier zie je vervolgens een overzicht van de door jou gespaarde punten.

Voor het inwisselen van de spaarpunten dien je zelf een kortingscode te genereren. Dit doe je door in te geven hoeveel spaarpunten je in wilt wisselen. Er wordt vervolgens automatisch een unieke kortingscode voor jou gegenereerd die je tijdens het bestellen in kunt vullen. Deze code kun jij of iemand anders dus niet nog een keer gebruiken. Op het moment dat jij jouw spaarpunten hebt ingewisseld en een kortingscode gegenereerd is, dan dien je deze code binnen een maand te verzilveren. Na die tijd is de code verlopen en dus niet meer geldig.

Sparen voor leuke kortingen en meer

We zijn allemaal ontzettend gek op korting. Naast ons spaarprogramma tref je ook op onze social media kanalen regelmatig leuke (kortings)acties aan. We raden je dus zeker aan ons te volgen op Facebook en Instagram. Zo blijf je ook op de hoogte van de nieuwste producten. Twee vliegen in één klap dus. Heb je vragen over het spaarprogramma? Zijn er nog onduidelijkheden? Laat het ons weten! Je kunt altijd tijdens kantooruren contact met ons opnemen. We helpen je graag verder. 

Sparen voor leuke kortingen met het online spaarprogramma van Monsterprint, dat is leuk shoppen!