Stel hier je product samen

Bouwhek formaat (335x175cm(335 x 175)Vul je eigen formaat in
Zomen en ringen om de 30cmZomen en ringen om de 40cmZomen en ringen om de 50cmSnijden
Totaal (incl. BTW) : € 49,28
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 49,28

Meer informatie over een spandoek maken 

Wil je eenspandoek maken om deze vervolgens op de gevel van een bedrijfspand te hangen? Of een spandoek om een een evenement aan te kondigen, een verjaardag/jubileum kenbaar te maken, of om een andere (belangrijke) boodschap onder de aandacht te brengen? Hiervoor zit je bij Monsterprint goed! In de gratis online editor van Monsterprint kun jij jouw eigenspandoek maken. De gebruiksvriendelijke editor heeft tal van mogelijkheden. Je kunt hierin oneindig veel tekst en beeld toevoegen. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Begrijpelijk! Ga daarom meteen aan de slag met het ontwerpen van jouw banner!

Spandoek maken voor bouwhek of dranghek

Online een spandoek maken

Bij Monsterprint is jouw eigen spandoek maken kinderspel! Voordat je los kunt gaan in onze online editor dien je eerst de afmetingen van het spandoek in te geven. Je kunt de afmetingen helemaal zelf bepalen, maar deze dienen wel minimaal 25 x 25 cm te zijn (minimale afmeting/afname). Vervolgens geef je aan hoeveel spandoeken je wilt laten maken van het ontwerp wat je maakt.

Materiaal

Een doorsnee spandoek wordt gemaakt van pvc doek. Dit doek staat ook wel bekend onder de naam zeildoek, bisonyl en/of banner 510 gr/ms. Dit is een oerdegelijk materiaal wat zeker wel tegen een stootje kan. Het is dan ook niet voor niets dat pvcdoek één van de meest populaire materialen is voor zowel kort- als langlopende promoties. Wil je een spandoek maken die wordt geplaatst op een plek waar veel wind staat? Kies dan voor het materiaal mesh. Dit materiaal heeft als eigenschap dat het door de gaasachtige structuur lucht doorlaat. Zodra je het juiste materiaal hebt gekozen geef je aan welke afwerking je wenst. Bij Monsterprint heb je keuze uit: 

  • Zomen en ringen om de 20 cm 
  • Zomen en ringen om de 25 cm 
  • Zomen en ringen om de 30 cm 
  • Zomen en ringen om de 40 cm 
  • Zomen en ringen om  de 50 cm 

Doordat jouw spandoek altijd wordt voorzien van een zoom en ringen is de bevestiging hiervan heel eenvoudig. Dit kun je doen met spanners en spinhaken of tiewraps. Heb je een spandoek nodig voor een bouwhek of voor een dranghek? Ook hiervoor zit je bij MonsterPrint goed!

Spandoek maken en bestellen 

Klaar met spandoek maken? Bestel deze dan direct. Zodra wij jouw bestelling binnen krijgen gaan we direct voor je aan de slag. Dit zorgt ervoor dat jij nooit lang hoeft te wachten voor jij jouw spandoek in huis hebt. Heb je vragen over het bestellen van een spandoek of één van de andere producten die je aantreft in het assortiment van Monsterprint? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Hier zitten we dagelijks klaar om jou verder te helpen. Natuurlijk kun je hier ook altijd terecht voor wanneer je vrijblijvend advies wenst. Tot ziens! 

Een eigen spandoek maken doe je bij Monsterprint. Ontwerp en bestel direct!

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 
Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen