Product samenstellen

De levertijd van dit product. Indien een snellere levering beschikbaar is zal dit hier zichtbaar zijn. De datum van levering zal weergegeven worden na het selecteren van een verzendmethode onderaan deze calculator. De levertijd schuift iedere werkdag om 16.00 uur een dag op.


Totaal (incl. BTW) :€ 37,47
Totaalbedrag (incl. BTW) :€ 37,47

Stickers laten maken

Wil jestickers laten maken? Je hoeft vanaf nu niet meer verder te zoeken. Monsterprint is jouw partner! Een sticker is een multifunctioneel product. Een sticker van een persoonlijke foto, logo of een andere gave print? Leuk om zelf te plakken, maar ook leuk om bijvoorbeeld weg te geven. Bij Monsterprint kun jij gerust jouw stickers laten maken. Je bent hier namelijk altijd verzekerd van uitstekende kwaliteit. Wat mogen we voor jou betekenen?

Jouw eigen stickers laten maken

Waarom zou ik mijn stickers laten maken bij Monsterprint? Omdat je volledig naar eigen wens jouw ontwerp kunt maken. De zeer gebruiksvriendelijke editor maakt het voor iedereen mogelijk hierin een ontwerp samen te stellen. Hoewel de editor heel gebruiksvriendelijk is, betekent dit niet dat dat de mogelijkheden die je hiermee hebt beperkt zijn. Sterker nog; de mogelijkheden die je hiermee hebt zijn ongekend. Volledig naar eigen wens stel je een ontwerp samen. Je kunt oneindig veel beeld en tekst toevoegen totdat je helemaal tevreden bent. Ga eens aan de slag met experimenteren. Wanneer je geen tijd of zin meer hebt om verder te werken aan jouw ontwerp, kun je deze gerust opslaan. Je dient hiervoor wel een account te hebben of aan te maken. In dit account kun je het bestand een volgende keer weer terug vinden en opnieuw openen in de editor. Zo kun jij aan jouw ontwerp werken wanneer je maar wilt. 

De stickers van Monsterprint worden digitaal gedrukt. Dit betekent dat je, naast het kunnen maken van een keuze uit een aantal vaste formaten, ook jouw eigen formaat aan kunt geven. Stickers leveren kunnen we op glanzend stickerpapier, mat stickerpapier en transparant stickerpapier. Voor deze laatste geldt dat alles wat in jouw ontwerp wit is uiteindelijk transparant is in jouw sticker. 

Naast deze papieren stickers kun je bij Monsterprint ook terecht voor het stickers maken voor buiten. Deze zijn van folie en waterbestendig. 

Stickers laten maken bij Monsterprint 

Wanneer je stickers laat maken bij Monsterprint heb je deze al binnen enkele dagen in huis. Leveren doen wij namelijk snel. Zodra wij jouw bestelling hebben ontvangen gaan we meteen voor je aan de slag met het produceren hiervan. Op deze manier hoef je nooit lang te wachten voor je met jouw stickers aan de slag kunt. Heb je stickers nodig voor een belangrijke beurs of andere evenement waarop je deze uit wilt gaan delen? Tip: bestel deze vroegtijdig. Ondanks de snelle levering die je kunt verwachten van Monsterprint is het geen fijne gedachte wanneer je daar staat met lege handen. Heb je vragen over stickers laten maken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zitten klaar om jouw vragen te beantwoorden. 

Stickers laten maken? Eenvoudig zelf jouw eigen ontwerp maken en direct jouw stickers bestellen bij Monsterprint!

Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen

Je bent professioneel ontwerper en maakt gebruik van Illustrator of Indesign? Je wilt geen gebruik maken van onze online editor maar je wilt een drukklaar PDF bestand aanleveren? Dat kan! We raden je hierbij wel aan onze aanleverspecificaties goed door te lezen. Op deze manier weet je zeker dat jouw drukbestand voldoet aan de eisen om het goed te kunnen printen. Om jou meteen door te kunnen verwijzen naar de juiste aanleverspecificaties, hebben we een onderverdeling gemaakt van de verschillende producten: 

  • Plaatmaterialen | Stoffen | Doeken | Magneten | Stickers (outdoor)

Deze aanleverspecificaties vind je hier.

  • Drukwerk op papier | Fotoplakboeken | Stickers (indoor)

Deze aanleverspecificaties vind je hier.