Stel hier je product samen

Totaal (incl. BTW) : € 43,47
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 43,47

Meer informatie over stickers maken

Wil je aan de slag met jouw eigenstickers maken? Bij Monsterprint kun je naar hartenlust ontwerpen in de zeer gebruiksvriendelijke online editor. Of je nou stickers wilt maken om weg te geven, deze wilt gebruiken om bijvoorbeeld producten te labelen of deze gewoon overal en nergens op wilt gaan plakken; met het maken van stickers kun je alle kanten op. 

Kan ik zelf mijn stickers maken? 

Wie denkt dat stickers maken een tijdrovende klus is heeft het mis. Natuurlijk kun je zelf bepalen hoe moeilijk je het jezelf wilt maken, want de opties die je hebt in de online editor zijn enorm, maar de editor is heel eenvoudig in gebruik waardoor jij in mum van tijd jouw stickers hebt ontworpen. Jij bent de ontwerper, dus jij bepaald helemaal zelf hoe jou stickers er uit komen te zien. Ben je al nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden met de ontwerptool van Monsterprint? Ga dan gerust vrijblijvend aan de slag. Jij besteld jouw sticker pas nadat je een ontwerp helemaal naar wens hebt samengesteld. En heb je even geen zin of tijd meer om aan jouw ontwerp te werken? Sla dan jouw ontwerp op in jouw eigen account en ga op een later tijdstip gewoon weer verder met waar je was gebleven. 

Stickers maken voor buiten

Stickers maken bij Monsterprint betekent een afdruk van haarscherpe kwaliteit op een topmateriaal. De stickers worden gedrukt op zelfklevend en watervast PVC sticker materiaal. Daar overheen wordt een laminaat toegepast. Je bepaalt zelf of dit een matte of een glanzend laminaat is. De sterke eigenschappen van het materiaal, in combinatie met het laminaat wat hierover wordt heengebracht, maakt dat de stickers bij uitstek geschikt zijn voor gebruik buiten. Je hebt keuzen uit gangbare ronde, vierkanten en rechthoekige formaten. Zo weet je zeker dat er een geschikte afmeting sticker voor jou tussen zit. De stickers van Monsterprint hebben een zeer lange levensduur. Zo mag je er vanuit gaan dat deze zeker 36 maanden goed blijven. 

Ben je niet specifiek op zoek naar stickers voor buiten? Bekijk dan ook eens de mogelijkheid tot het bedrukken van papieren stickers

Papieren stickers drukken

Stickers maken en direct bestellen 

Is jouw project stickers maken geslaagd? Kortom; kunnen ze besteld worden? Dat kun je doen met slechts één klik op de knop. Zodra wij jouw bestelling hebben ontvangen krijg je van ons een bestelbevestiging. Vanaf dan moment gaan we voor jou aan de slag. Hierdoor hoef jij niet lang te wachten voor jij je stickers in huis hebt en hiermee aan de slag kunt. Heb je vragen over stickers maken of behoefte aan advies? Neem in beide gevallen gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen jou namelijk graag verder. 

Stickers maken en bestellen doe je bij Monsterprint. Kwaliteit gegarandeerd!

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen