Prijs Details

AfmetingenOplage vantot oplagePrijs (p/s)
Rond - Ø10cm (set van 10)1100€ 12,28

Meer informatie over corona stickers zitplaatsen

We moeten allemaal afstand houden. Met deze corona stickers zitplaatsen duid je eenvoudig aan welke stoelen of plaatsen aan tafel of bar bestemd zijn om op / aan te gaan zitten of juist niet. Zeker in grotere ruimtes, zoals bijvoorbeeld een bedrijfskantine, is het zonder een duidelijke aanduiding lastig om de anderhalve meter in acht te nemen. Met deze corona stickers communiceer je duidelijk en kunnen er geen misverstanden ontstaan.  

Zitplaats stickers van topkwaliteit 

Je hebt keuze uit twee verschillende soorten stickers: groene en rode stickers. Met de groene sticker geef je aan dat de plaats veilig is om te gaan zitten/staan. De rode sticker duidt juist aan dat die plek niet bedoeld is om in te nemen, omdat hierdoor geen anderhalve meter afstand kan worden bewaard.

De corona stickers zitplaatsen hebben een diameter van 10cm en ontvang je in een set van 10 stuks. Hiermee heeft het de ideale afmeting voor plakken op zitvlakken. De stickers hebben een sterke kleefkracht en kunnen wel tegen een stootje. Men kan er dus gerust op gaan zitten, zonder dat de sticker meteen loskomt en/of wordt beschadigd. De stickers zijn, door het laminaat wat hierop aan wordt gebracht, moeiteloos schoon te maken. De stickers hebben een B1 - brandvertragend certificaat. 

Specificaties corona stickers zitplaatsen

  • Formaat: 10cm diameter rond
  • Materiaal: PVC sticker met mat laminaat
  • Aantal: Set bestaat uit 10 stuks van de gekozen sticker
  • Print: de voorzijde in kleur 
  • Plakken: droog plakken op elke ondergrond, binnen 6 maanden te verwijderen zonder lijmresten achter te laten.
  • Gebruik: Binnen en buiten

Meer corona preventie materiaal

Niet alleen voor corona stickers zit je bij MonsterPrint goed. Je vindt hier ook allerlei ander communicatie materiaal, zoals: posters, mondkapjes, borden en schermen

Zitplaats stickers bestel je bij MonsterPrint 

Je bestelt corona zitplaats stickers snel, eenvoudig én voordelig bij MonsterPrint. We werken alleen met de beste machines en materialen, waardoor we dag in dag uit topkwaliteit producten kunnen leveren. Jouw bestelling leveren? Dat doen we binnen 5 werkdagen! Zo hoef je nooit lang te wachten voor je kunt beginnen met plakken. Heb je vragen en/of zijn er onduidelijkheden over dit of wellicht een ander product uit ons assortiment? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Op werkdagen zitten we van 09:00 tot 17:00 uur klaar om jou verder te helpen. Je kunt ons bereiken via mail, chat, WhatsApp of door ons te bellen. 

Corona preventie materiaal nodig? Bestel het vandaag nog voordelig én snel bij MonsterPrint!

Stel hier je product samen

Totaal (incl. BTW) : € 12,28
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 12,28