Start hieronder met ontwerpen. Klaar met je ontwerp? Na het ontwerpen heb je nog de mogelijkheid om in je winkelwagen de specificaties van je product nog te wijzigen.

  • Zelf online ontwerpen
  • Monsterlijke kwaliteit
  • Snelle levering
  • Betrouwbaar en snel

Bekijk en bereken de mogelijkheden

Totaal (incl. BTW) :€ 4,24
Totaalbedrag (incl. BTW) :€ 4,24

Stof voor mondkapjes en mondmaskers

Bescherm jezelf en anderen tegen COVID-19. Maak nu je eigen bedrukte mondkapjes of mondmaskers met je eigen bedrukte stof. Bestellen doe je eenvoudig en snel bij MonsterPrint.nl.

Maak je eigen mondkapjes

Wijk af van de standaard print en dessins en bepaal helemaal zelf hoe jouw mondmaskers er uit zien. Laat jouw eigen gepersonaliseerde mondkapjes bedrukken. Zo maak jij jouw bescherming meteen een stukje persoonlijker. We bieden je een aantal standaard formaten aan, welke horen bij onderstaande designs:

Tip: let bij je ontwerp op. Er moet namelijkgeknipt worden in de stof. Een tekst plaatsen kan dus lastig zijn, evenals een logo. Wij adviseren om enkel gebruik te maken van patronen.

Wasvoorschriften mondkapjes

De stoffen die we leveren zijn te wassen en te strijken. Ook is het mogelijk de stoffen in de droger te doen. Voor de levensduur van de stof adviseren we wassen op 30 graden. Middels strijken met hete stoom kun je overige bacteriën doden. 

De stof voor je mondkapje of mondmasker

De stoffen die we leveren zijn allemaal ECO-vriendelijk beprint met inkten op waterbasis. Er zijn diverse testen gedaan waaruit is gebleken dat de stoffen veillig te gebruiken zijn en geen schadelijke stoffen bevatten. 

Wij leveren de lapjes stof onafgewerkt. Je moet dus zelf nog een mondmasker maken. Wij leveren enkel de benodigde stoffen, welke nodig zijn voor het maken van een masker en bieden je de mogelijkheid aan om voorbeelden te downloaden. 

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Wij zitten klaar om jou verder te helpen!

Bestel vandaag nog je eigen bedrukte stof voor je mondkapje bij MonsterPrint! 

Let op! Wij verwijzen enkel naar ontwerpen, wij zijn niet verantwoordelijk voor de werking van de maskers. Deze stoffen zijn niet geschikt voor medische maskers, of maskers in een professionele omgeving. Wij bieden enkel bedrukte stoffen op maat aan.