Stel hier je product samen

Totaal (incl. BTW) : € 18,62
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 18,62

Meer informatie over stof voor mondkapjes

Bescherm jezelf en anderen tegen COVID-19. Maak nu je eigen mondkapjes of mondmaskers met jouw eigen ontwerp stof voor mondkapjes. Bestellen doe je eenvoudig en snel bij MonsterPrint.nl.

Maak je eigen mondkapjes van stof

Wijk af van de standaard prints en dessins en bepaal helemaal zelf hoe jouw mondmaskers er uit zien. Ontwerp zelf de stof voor mondkapjes online bij MonsterPrint. Zo maak jij jouw bescherming meteen een stukje persoonlijker. Ga je voor een kek dierenprintje, gave foto of misschien wel een grappige quote? Je bepaalt helemaal zelf wat je op de stof voor jouw mondkapje laat drukken. 

We bieden je een aantal standaard formaten aan, welke horen bij onderstaande designs:

Tip: let bij je ontwerp op. Er moet namelijk geknipt worden in de stof. Een tekst plaatsen kan dus lastig zijn, evenals een logo. Wij adviseren om enkel gebruik te maken van patronen.

Zelf geen mondkapje maken, maar kant en klare mondkapjes laten bedrukken? Klik dan hier

kant-en-klare mondkapjes

Kant-en-klare mondkapjes bedrukken

Wasvoorschriften 

De stoffen die we leveren zijn te wassen en te strijken. Ook is het mogelijk de stoffen in de droger te doen. Voor de levensduur van de stof adviseren we wassen op 30 graden. Middels strijken met hete stoom kun je overige bacteriën doden. 

Over de stof voor je mondkapje

De stof die wij leveren zijn allemaal ECO-vriendelijk beprint met inkten op waterbasis. Er zijn diverse testen gedaan waaruit is gebleken dat de stoffen veillig te gebruiken zijn en geen schadelijke stoffen bevatten. 

Wij leveren de lapjes stof onafgewerkt. Je moet hier dus zelf nog een mondkapje van maken. Wij leveren enkel de benodigde stoffen, welke nodig zijn voor het maken van een masker en bieden je de mogelijkheid aan om voorbeelden te downloaden. Elastiek e.d. wordt niet meegeleverd. 

Stof voor mondkapjes bestel je bij MonsterPrint 

Heb je vragen over stof voor mondkapjes bedrukken of wellicht één van onze andere producten? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag verder. Je kunt ons bereiken door met ons te bellen, chatten, mailen of door ons een WhatApp bericht te sturen. Wij zitten klaar om jou verder te helpen!

Bestel vandaag nog je eigen bedrukte stof voor mondkapje(s) bij MonsterPrint! 

Let op! Wij verwijzen enkel naar ontwerpen, wij zijn niet verantwoordelijk voor de werking van de maskers. Deze stoffen zijn niet geschikt voor medische maskers, of maskers in een professionele omgeving. Wij bieden enkel bedrukte stoffen op maat aan.