Stel hier je product samen

Totaal (incl. BTW) : € 61,69
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 61,69

Meer informatie over een tafelkleed bedrukken 

Stijlvol aan tafel zitten? Laat jouw eigen tafelkleed bedrukken! Met een zelf ontworpen tafelkleed bescherm je jouw tafel en zorg je er ook voor dat jouw tafel nog een stukje extra wordt aangekleed. Of je deze wilt laten bedrukken in alle kleuren van de regenboog of gewoon één kleur wenst op jouw tafelkleed; je laat jouw tafelkleed bedrukken door Monsterprint. Kwaliteit gegarandeerd. 

Tafelkleed bedrukken met foto

Ben je op zoek naar een originele manier om wat leuks te doen met jouw foto(s)? Laat dan jouw foto drukken op een tafelkleed. Misschien vind je het lastig één foto uit te zoeken. Wees gerust. Je kunt ook heel eenvoudig in onze online editor een mooie collage maken van je favoriete foto. Zo raak je nooit uitgekeken! 

tafelloper
Vind je het idee van een foto op textiel leuk maar twijfel je nog over het feit of een tafelkleed bedrukken iets voor jou is? Je kunt ook een tafelloper laten bedrukken met je eigen ontwerp. Of wat dacht je van placemats met foto's? Het voordeel van placemats is dat je deze heel eenvoudig na gebruik af kunt nemen met een doekje. 

Topkwaliteit verzekerd

Natuurlijk wil jij verzekerd zijn van een goede kwaliteit tafelkleed. Dat is heel begrijpelijk. Een tafelkleed bedrukken door Monsterprint betekent verzekerd zijn van topkwaliteit materiaal en drukwerk. Het tafelkleed - wat jij volledig zelf ontwerpt - is gemaakt van 100% mat en fijngeweven katoen. Dit katoen voelt aangenaam zacht en soepel aan. Het tafelkleed wordt afgewerkt met een mooie dubbele zoom rondom. Je kunt het tafelkleed wassen op maximaal 60 graden en strijken op maximaal 150 graden. Af te raden is bleken, drogen is de wasdroger en chemisch reinigen. Zo geniet je het langst van jouw eigen ontworpen tafelkleed. 

Tafelkleed bedrukken? Monsterprint

Een tafelkleed bedrukken? Monsterprint is hét adres hiervoor. Wanneer je vandaag nog jouw tafelkleed bestelt, heb je deze al binnen enkele dagen in huis. Wacht daarom niet langer en ga meteen aan de slag in onze editor. Heb je vragen over een tafelkleed bedrukken of één van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. We zitten dagelijks klaar om jou verder te helpen. Je kunt ons bereiken door een mail te sturen, met ons te bellen, te chatten of door ons een WhatsApp bericht te sturen. 

Jouw eigen ontworpen tafelkleed bedrukken? Monsterprint is hét adres!

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Product reviews

04-08-2021 12:30
Tafelkleed

Eerder dan verwacht en met de post netjes afgeleverd het tafelkleed dat ik heb ontworpen. Hiervoor heb ik gescande tekeningen gebruikt en het resultaat is super! Ik ben er ontzettend blij mee!

Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen