Start hieronder met ontwerpen. Klaar met je ontwerp? Na het ontwerpen heb je nog de mogelijkheid om in je winkelwagen de specificaties van je product nog te wijzigen.

  • Zelf online ontwerpen
  • Monsterlijke kwaliteit
  • Snelle levering
  • Betrouwbaar en snel

Bekijk en bereken de mogelijkheden

Totaal (incl. BTW) : € 72,02
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 72,02

Tafelkleed bedrukken 

Stijlvol aan tafel zitten? Laat jouw eigen tafelkleed bedrukken! Met een zelf ontworpen tafelkleed bescherm je jouw tafel en zorg je er ook voor dat jouw tafel nog een stukje extra wordt aangekleed. Of je deze wilt laten bedrukken in alle kleuren van de regenboog of gewoon één kleur wenst op jouw tafelkleed; je laat jouw tafelkleed bedrukken door Monsterprint. Kwaliteit gegarandeerd. 

Tafelkleed bedrukken met foto

Ben je op zoek naar een originele manier om wat leuks te doen met jouw foto(s)? Laat dan jouw foto drukken op een tafelkleed. Misschien vind je het lastig één foto uit te zoeken. Wees gerust. Je kunt ook heel eenvoudig in onze online editor een mooie collage maken van je favoriete foto. Zo raak je nooit uitgekeken! 

Vind je het idee van een foto op textiel leuk maar twijfel je nog over het feit of een tafelkleed bedrukken iets voor jou is? Je kunt ook een tafelloper laten bedrukken met je eigen ontwerp. Een voordeel van een tafelloper is dat het heel gebruikelijk is om deze op tafel te laten liggen. Naast tafelkleden en tafellopers kun je bij Monsterprint ook een keuze maken uit de volgende fotoproducten/cadeaus:

- foto op canvas 
- foto op bierviltjes  
- foto op parasol 
- foto op wijnkist
- foto op dekbedovertrek  

Tafelkleed laten bedrukken 

Natuurlijk wil jij verzekerd zijn van een goede kwaliteit tafelkleed. Dat is heel begrijpelijk. Een tafelkleed bedrukken door Monsterprint betekent verzekerd zijn van topkwaliteit materiaal en drukwerk. Het tafelkleed - wat jij volledig zelf ontwerpt - is gemaakt van 100% mat en fijngeweven katoen. Dit katoen voelt aangenaam zacht en soepel aan. Het tafelkleed wordt afgewerkt met een mooie dubbele zoom rondom. Je kunt het tafelkleed wassen op maximaal 60 graden en strijken op maximaal 150 graden. Af te raden is bleken, drogen is de wasdroger en chemisch reinigen. 

Tafelkleed bedrukken? Monsterprint

Een tafelkleed bedrukken? Monsterprint is hét adres hiervoor. Wanneer je vandaag nog jouw tafelkleed bestelt, heb je deze al binnen enkele dagen in huis. Wacht daarom niet langer en ga meteen aan de slag in onze editor. Heb je vragen over een tafelkleed bedrukken of één van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. We zitten dagelijks klaar om jou verder te helpen. 

Jouw eigen ontworpen tafelkleed bedrukken? Monsterprint is hét adres!