Stel hier je product samen

Totaal (incl. BTW) : € 14,95
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 14,95

Meer informatie over een tegeltje bedrukken

Een tegeltje bedrukken is ontzettend leuk. Zeker ook voor wanneer je nog een origineel cadeau voor een verjaardag, huwelijk, of jubileum zoekt. Bedrukt met een foto, logo of een leuke spreuk? Je ontwerpt jouw tegeltje helemaal zelf bij MonsterPrint. Je kunt in de eenvoudige online ontwerptool jouw eigen ontwerp maken. Je bent niet gebonden aan standaard ontwerpen waarin je tekst of een foto kunt plakken. Je hebt alle vrijheid. Ontdek snel hoe oneindig veel mogelijkheden je hebt. 

Tegeltje bedrukken met een eigen ontwerp 

De editor is zo eenvoudig ingericht dat zelfs een kind de was kan doen. Mocht je wel wat hulp kunnen gebruiken? Kies dan voor een rondleiding door de editor. In no-time weet jij dan hoe het werkt. Ben je begonnen aan een ontwerp maar heb je geen inspiratie of tijd meer om deze af te ronden en te bestellen? Geen zorgen. Je kunt gerust de volgende dag (of wanneer het jou uitkomt) verder werken aan jouw ontwerp. De voorkant van het tegeltje kun je volledig in kleur laten bedrukken. De tegeltjes zijn gemaakt van keramiek en hebben dus ook écht de uitstraling van een tegeltje. De tegeltjes hebben een formaat van 15x15 cm en zijn wit van kleur.

Tegeltje met foto

Eventueel, wanneer je een grotere foto hebt, kun je ook meerdere tegeltjes laten bedrukken. Hoe leuk is het als je deze dan vervolgens naast elkaar hangt aan de muur? Niets is zo origineel en persoonlijk als het cadeau doen van een bedrukt tegeltje: een leuk cadeau voor een iets kleiner budget. 

Tegeltje bedrukken bij MonsterPrint 

Een tegeltje bedrukken doe je bij MonsterPrint. Zodra jij jouw bestelling bij ons hebt geplaatst kunnen wij meteen voor je aan de slag. Dit maakt het mogelijk om jouw tegeltje snel te kunnen leveren. Leveren doen we al binnen 5 werkdagen. Zo hoef jij dus nooit lang op jouw bestelling te wachten. Verzenden doen we uiteraard met de grootst mogelijke zorg. Omdat het een breekbaar materiaal betreft gaan wij jouw tegel voorzien van stevig verpakkingsmateriaal. Zo arriveert jouw tegeltje altijd in perfecte staat op het door jou doorgegeven adres. Heb je vragen over het drukken van een tegeltje of één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op door ons te bellen, mailen, chatten (met direct antwoord) of door ons een appje te sturen. We zijn op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur uitstekend te bereiken en helpen je dan graag verder. 

Wil jij een eigen tegeltje bedrukken? Dat is zo gepiept bij MonsterPrint!