Product samenstellen

De levertijd van dit product. Indien een snellere levering beschikbaar is zal dit hier zichtbaar zijn. De datum van levering zal weergegeven worden na het selecteren van een verzendmethode onderaan deze calculator. De levertijd schuift iedere werkdag om 16.00 uur een dag op.


Totaal (incl. BTW) :€ 22,42
Totaalbedrag (incl. BTW) :€ 22,42

Textielposter 

Maak kennis met de trend van het moment: de textielposter. Bij Monsterprint kun je in een eenvoudige online editor volledig zelf jouw textielposter samenstellen. We beperken je dus zeker niet in jouw creativiteit. Of je nu die ene mooie vakantiefoto op een textielposter wilt laten drukken, een leuke collage van meerdere favoriete foto's wilt maken, een quote of een toffe print wilt samenstellen en laten drukken op een textielposter; bij Monsterprint.nl kan het allemaal! Afwerking poster

Foto op textielposter

De textielposter behoort momenteel tot één van de laatste woontrends. De textielposter is ook wel bekend onder de naam 'schoolplaat'. Vroeger hadden schoolplaten, de naam zegt het eigenlijk, een educatief doel, maar ze zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit een eigentijds interieur met jouw eigen foto(s) of quote hierop gedrukt. Hiermee voeg je meteen een stukje persoonlijkheid toe aan jouw interieur. Kun je ook niet wachten tot jouw eigen gepersonaliseerde textielposter bij jouw aan de muur hangt? Ga dan meteen aan de slag in onze editor. De mogelijkheden die je hierin hebt zijn ongekend! 

Materiaal 

Een textielposter laten drukken? Monsterprint.nl maakt de textielposters van Kendal. Dit is een 100% polyester stof welke een keperbinding heeft en daardoor een stoere look en feel krijgt. Het voelt daarnaast ook lekker soepel aan en is niet doorschijnend. Kendal wordt geprint op een Durst Alpha printer die bekent staat om haar duurzame en milieuvriendelijke printtechniek. De poster wordt afgewerkt met stiknaad van witte garen. Doordat het materiaal met de laser wordt gesneden voorkomt dit rafelen. De stokken, die de textielposter écht afmaken, worden los meegeleverd en zo ook de touwtjes die een lederlook hebben. Je kunt dus meteen jouw poster een mooi plekje geven zodra je deze in ontvangst hebt genomen.

Is een poster van stof niet helemaal wat je zoekt? Natuurlijk kun je bij MonsterPrint ook gewoon een poster van papier laten drukken.

Textielposter bestellen 

Wanneer jij jouw textielposter besteld bij Monsterprint ben je verzekerd van topkwaliteit. Wij werken namelijk alleen met de beste machines en materialen. Dat lijkt ons een fijne gedachte. Heb je vragen over dit product of één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zitten klaar om jouw vragen te beantwoorden. 

Haal de trend van het moment in jouw huis. Bestel vandaag nog jouw textielposter bij Monsterprint!

Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen

Je bent professioneel ontwerper en maakt gebruik van Illustrator of Indesign? Je wilt geen gebruik maken van onze online editor maar je wilt een drukklaar PDF bestand aanleveren? Dat kan! We raden je hierbij wel aan onze aanleverspecificaties goed door te lezen. Op deze manier weet je zeker dat jouw drukbestand voldoet aan de eisen om het goed te kunnen printen. Om jou meteen door te kunnen verwijzen naar de juiste aanleverspecificaties, hebben we een onderverdeling gemaakt van de verschillende producten: 

  • Plaatmaterialen | Stoffen | Doeken | Magneten | Stickers (outdoor)

Deze aanleverspecificaties vind je hier.

  • Drukwerk op papier | Fotoplakboeken | Stickers (indoor)

Deze aanleverspecificaties vind je hier.