Stel hier je product samen

Totaal (incl. BTW) : € 26,40
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 26,40

Meer info over een foto op textielposter 

Maak kennis met de trend van het moment: een foto op textielposter. Bij Monsterprint kun je in een eenvoudige online editor volledig zelf jouw poster samenstellen. We beperken je dus zeker niet in jouw creativiteit. Of je nu kiest voor een textielposter bedrukken met die ene mooie vakantiefoto, of een leuke collage van meerdere foto's wilt laten drukken op een poster van textiel; bij MonsterPrint kan het allemaal!

Foto op textielposter drukken

Een foto op textielposter behoort momenteel tot één van de laatste woontrends. Deze is ook wel bekend onder de naam 'schoolplaat'. Vroeger hadden schoolplaten, de naam zegt het eigenlijk, een educatief doel, maar ze zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit een eigentijds interieur met jouw eigen foto(s) en/of quote hierop gedrukt. Hiermee voeg je meteen een stukje persoonlijkheid toe aan jouw interieur. Kun je ook niet wachten tot jouw eigen gepersonaliseerde poster van textiel bij jouw aan de muur hangt? Ga dan meteen aan de slag in onze editor. De mogelijkheden die je hierin hebt zijn ongekend! 

Materiaal 

Monsterprint.nl maakt de textielposters van Kendal. Dit is een 100% polyester stof welke een keperbinding heeft en daardoor een stoere look en feel krijgt. Het voelt daarnaast ook lekker soepel aan en is niet doorschijnend. Kendal wordt geprint op een Durst Alpha printer die bekent staat om haar duurzame en milieuvriendelijke printtechniek. Jouw foto op textielposter wordt afgewerkt met stiknaad van witte garen of zwarte garen. Aan jou de keuze. Doordat het materiaal met de laser wordt gesneden voorkomt dit rafelen. De stokken, die de textielposter écht afmaken, worden los meegeleverd en zo ook de touwtjes die een lederlook hebben. Je kunt dus meteen jouw foto op textielposter een mooi plekje geven zodra je deze in ontvangst hebt genomen.

foto op schoolplaat  poster van stof

Wil je een poster van stof op een grote(re) afmeting bestellen? Overweeg dan eens de mogelijkheid voor het drukken van een foto op wandkleed. Of twijfel je nog of een poster van stof is wat jij zoekt? Natuurlijk kun je bij MonsterPrint ook gewoon een poster van papier laten drukken.

Foto op textielposter bestellen 

Wanneer jij jouw foto op textielposter bestelt bij Monsterprint ben je verzekerd van topkwaliteit. Wij werken namelijk alleen met de beste machines en materialen. Dat is een fijne gedachte toch? Heb je vragen over dit product of één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zitten klaar om jouw vragen te beantwoorden. Je kunt ons op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur bereiken door ons te bellen, mailen, chatten of Whatsappen.

Haal de trend van het moment in jouw huis. Laat vandaag nog een foto op textielposter drukken bij Monsterprint!