Stel hier je product samen

Totaal (incl. BTW) : € 39,92
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 39,92

Meer informatie over een trouwkaart maken

Jullie hebben plannen te gaan trouwen binnenkort? Een speciale dag verdient natuurlijk een speciale uitnodiging. Hoe leuk is het wanneer jullie familie, vrienden, kennissen en collega's uit kunnen nodigen met een zelf gemaakte trouwkaart? Dit is vele malen persoonlijker dan een standaard kaart die alleen nog maar gepersonaliseerd moet worden met jullie gegevens. Zelf een trouwkaart maken? Dan zit je bij MonsterPrint goed! Hier kun je heel eenvoudig zelf een ontwerp maken die meteen drukklaar is. Ga snel aan de slag in de ontwerptool en ontdek hoeveel mogelijkheden je hebt! 

Jouw eigen trouwkaart maken was nog nooit zo leuk 

Hebben jullie een gezamenlijke hobby? Of is er bijvoorbeeld iets waar jullie als stel bekend om staan? Hoe leuk is het als jullie dit in een trouwkaart kunnen verwerken? Dit is super persoonlijk en origineel. Wanneer je een trouwkaart online maakt in de ontwerptool van MonsterPrint kun jij al jouw creativiteit kwijt. Je kunt namelijk zo veel tekst en beeld toevoegen als je zelf maar wilt. Voordat je aan de slag kunt met jouw ontwerp, dien je de juiste specificaties voor jouw bestelling in te vullen. Om het jou iets makkelijker te maken geven we jou de keuze uit een flink aantal standaard kaart-formaten. Keuze heb je uit de volgende afmetingen: 

  • A5 - 210 x 148 mm 
  • A6 - 148 x 105 mm ➥ populair
  • Kaart - 210 x 210 mm 
  • Kaart - 135 x 135 mm 
  • Kaart - 148 x 148 mm 

Stel naar eigen wens jullie trouwkaart samen

Nadat je ook het aantal stuks en een eventuele afwerking hebt geselecteerd kun je aan de slag als ontwerper. Vanaf nu hoef je dus geen duur ontwerpbureau meer in te schakelen voor het maken van jouw trouwkaart. Een trouwkaart maken kun je vanaf nu heel makkelijk zelf! Ben je begonnen aan jouw ontwerp, maar heb je niet zo veel tijd en inspiratie meer om deze af te maken en te bestellen? Geen probleem. Bij MonsterPrint kun jij jouw ontwerpen gewoon opslaan, zodat je hier een volgende keer weer aan verder kunt werken wanneer het jou uitkomt. 

Bij trouwkaarten horen natuurlijk ook bijpassende enveloppen (worden niet meegeleverd). Houd er rekening mee dat de afmeting van jouw envelop altijd 5 mm groter moet zijn aan iedere zijde. Zo weet je zeker dat de kaart mooi in de envelop past. Wil je van het versturen van jouw trouwkaarten echt een klein feestje maken? Ontwerp dan ook jouw eigen envelop stickers!  

enveloppen

Trouwkaarten laten drukken bij MonsterPrint 

Project 'trouwkaart maken' gelukt? Fijn, dan kun je ze namelijk meteen bestellen. Zodra wij jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct voor je aan de slag. Hierdoor hoeven jullie dus nooit lang te wachten voor jullie de trouwkaarten kunnen gaan versturen! Heb je nog vragen of zijn er nog onduidelijkheden over trouwkaarten maken of misschien één van de andere producten uit het assortiment van MonsterPrint? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! 

Zelf een trouwkaart maken doe je natuurlijk bij MonsterPrint!

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen