Stel hier je product samen

Totaal (incl. BTW) : € 20,12
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 20,12

Meer informatie over tuincirkels bedrukken

Kan jouw overkapping, schutting of balkon ook wel wat leuke aankleding gebruiken? Overweeg dat zeker eens tuincirkels te laten bedrukken. Tuincirkels kun je bij MonsterPrint laten bedrukken met hetgeen wat jij leuk vindt. Ga jij voor een mooie tropische vakantiefoto, een gezellige familiefoto of misschien wil je wat extra groen toevoegen aan jouw tuin en laat je een mooi natuurplaatje drukken op jouw tuincirkels? Het is helemaal aan jou. Jij bent de ontwerper!

Tuincirkels van weerbestendig materiaal 

Keuze heb je bij MonsterPrint uit verschillende diameters. Hierdoor zit er altijd een formaat voor je tussen die passend is voor het oppervlak wat jij aan wilt kleden. Wil je een extra speels effect creëren? Combineer dan verschillende diameters tot een leuke collage. Combineer prints met quotes en foto's. Zo heb je echt een gave eyecatcher in jouw tuin! Tuincirkels kun je gerust een heel seizoen in jouw tuin laten hanger. We maken ze namelijk van een weerbestendig materiaal. 100% waterafstotend en de coating zorgt ervoor dat de print minimaal verkleurd in fel zonlicht. De dikte van het materiaal is 3mm. Het feit dat het materiaal niet zwaar is, maakt het gemakkelijk dit te bevestigen middels een schroef. 

Twijfel je of tuincirkels is waarmee jij jouw tuin een kleine make-over wilt geven? Je kunt bij MonsterPrint ook terecht voor het drukken van tuinposters of een foto op canvas speciaal voor buiten. 

Tuincirkels zelf ontwerpen 

Het zelf ontwerpen van tuincirkels is bij MonsterPrint slechts een fluitje van een cent. Het enige wat je hoeft te doen is het uploaden van jouw favoriete foto of afbeelding. Ben je begonnen aan een ontwerp, maar even niet zo veel zin, tijd of inspiratie meer om deze af te ronden? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om jouw ontwerp op te slaan en hier een volgende keer weer aan verder te werken wanneer het jou uitkomt.  

Tuincirkels bedrukken bij MonsterPrint

Voor het bedrukken van tuincirkels zit je bij MonsterPrint goed. Hier ben je verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Heb je vragen over het drukken van tuincirkels of wellicht een ander product uit ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons op werkdagen bereiken tussen 09:00 en 17:00 uur. Bereiken doe je ons door een mailtje te sturen, met ons te bellen, chatten of te whatsappen. We zitten klaar om je verder te helpen!

Fleur vandaag jouw tuin nog op met eigen ontworpen tuincirkels van MonsterPrint!

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen