Stel hier je product samen

Totaal (incl. BTW) : € 25,20
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 25,20

Meer informatie over een tuinposter maken

Met mooi weer doen we natuurlijk niets liever dan heerlijk in onze tuin vertoeven. In het voorjaar, zodra de zon weer begint te schijnen en de temperaturen weer aangenaam worden, kunnen we niet wachten om onze tuin weer onder handen te nemen. Herkenbaar? Het moment om die ene saaie muur of schutting op te fleuren met een gave tuinposter is nu aangebroken. Welkom bij MonsterPrint: hét adres voor een tuinposter maken op maat! 

Tuinposter maken op maat

Tuinposters maken doen we van zeer degelijk PVC materiaal (510grs). Dit is hetzelfde materiaal wat wordt gebruikt voor spandoeken. Het materiaal is scheurvast en daarnaast waterafstotend. Je kunt het dus gerust het hele seizoen buiten laten hangen, ook tijdens een heftige regenbui. Wil je een grote of juist een kleine tuinposter? Je heb bij MonsterPrint keuze uit een aantal standaard kleine en grote formaten, maar kunt ook zelf de afmetingen van jouw tuinposter bepalen. Zo stel jij jouw poster dus helemaal op maat samen! Heb je het formaat bepaald? Dan kun je meteen aan de slag met jouw ontwerp. In de eenvoudige ontwerptool heb jij in een mum van tijd een ontwerp gemaakt. Probeer het eens, je zult versteld staan. 

De tuindoeken worden afgewerkt met in elke hoek een ring. Dit geeft de poster een stoere uitstraling en zorgt er ook voor dat je deze makkelijk op kunt hangen. Twijfel je of een tuinposter is wat jij zoekt? Je kunt ook een foto op canvas laten drukken voor buiten (zie hieronder).

Alternatief voor een tuinposter - canvas voor buiten

Tuinposter voorbeelden

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor het drukken van een tuinposter. Dat maakt het wellicht ook lastig om te bedenken wat jij op jouw tuinposter laat drukken. Momenteel is een grote trend het drukken van een inspirerende quote, tekst of mooi gedicht op een tuinposter. Of wat dacht je van een mooie foto waar jij/jullie bijzondere herinneringen aan hebben? Met een tuinposter kun je ook, door een afbeelding van een natuurlandschap te kiezen, wat extra 'groen' aan jouw tuin toevoegen. Of wat dacht je van een mooi doorkijkje? Hiermee voeg je ook nog een stukje diepte toe aan jouw tuin! Twee vliegen in één klap dus... 

Een tuinposter maken doe je bij MonsterPrint 

Jouw eigen tuinposter maken doe je bij MonsterPrint. Jouw tuindoek leveren? Dat doen we ook nog eens snel! Heb je vragen over dit product of één van de andere producten uit ons assortiment? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder. Bereiken doe je ons op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur door te chatten, bellen, mailen of door met ons te whatsappen. 

Een eigen door jou op maat gemaakte tuinposter? Die bestel je vandaag nog voordelig en snel bij MonsterPrint! 

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 
Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen