Product samenstellen

Kies de juiste papiersoort voor jou visitekaartje:

400grs natuurkarton is een iets wat ruwe papiersoort (vergelijkbaar met kopieerpapier) alleen dan veel dikker. Deze papiersoort is beschrijfbaar.

300grs recycled is een licht grouwe papiersoort. Gemaakt van 100% oud papier. Ook op deze papiersoort kan je eenvoudig schrijven.

300grs creme is een gebroken witte papiersoort. Deze papiersoort heeft een chique uitstraling en is ook beschrijfbaar.

Bij een bedrukking "Enkelzijdig in kleur" bedrukken we slechts één zijde van het papier. Wil je de andere zijde ook bedrukt hebben dan kies je voor "Dubbelzijdig in kleur".

De levertijd van dit product. Indien een snellere levering beschikbaar is zal dit hier zichtbaar zijn. De datum van levering zal weergegeven worden na het selecteren van een verzendmethode onderaan deze calculator. De levertijd schuift iedere werkdag om 16.00 uur een dag op.


Totaal (incl. BTW) :€ 42,00
Totaalbedrag (incl. BTW) :€ 42,00

Visitekaartjes bestellen 

Ben je onlangs een eigen bedrijfje gestart of ben je toe aan nieuwe visitekaartjes? Je hoeft niet verder te zoeken. Bij Monsterprint ben je aan het goede adres en kun je meteen jouw visitekaartjes bestellen. Beschik je niet over een drukbestand? Geen probleem! In de gratis online editor, die heel eenvoudig in gebruik is, kun je in een aantal klikken al jouw visitekaartjes samenstellen. Ga snel aan de slag met ontdekken wat de (eindeloze) opties zijn die Monsterprint jou biedt. 

Hoe moet ik visitekaartjes bestellen? 

Visitekaartjes bestellen is slechts een fluitje van een cent. De eerste stap is het invullen van de specificaties voor jouw visitekaartjes. Hoeveel visitekaartjes wil je bestellen en welke papiersoort wens je te gebruiken? Keuze heb je uit: 

  • 400 grams Natuurkarton (wit) 
  • 350 grams Gerecycled 
  • 300 grams Crème

Het fijne van de hierboven genoemde papiersoorten is dat deze allemaal perfect beschrijfbaar zijn. Heel handig wanneer je visitekaartjes bijvoorbeeld ook fungeren als afspraak- of stempelkaartjes. Doordat het papiersoorten zijn zonder coating gaat het schrijven hierop dit niet vlekken. Wanneer je een papiersoort hebt gekozen kun je aangeven of je de bedrukking alleen aan de voorzijde van het visitekaartje wenst (enkelzijdig) of ook aan de achterkant (dubbelzijdig). De bedrukking is altijd in kleur. Wanneer je alle specificaties heb ingevuld kun je beginnen met het ontwerpen van jouw kaartje en de visitekaartjes bestellen. Heb je niet veel tijd en/of zin om jouw eigen kaartje samen te stellen? Maak dat een keuze uit een aantal bestaande ontwerpen die door de vormgevers van Monsterprint zijn gemaakt. Hier zit ongetwijfeld een passend ontwerp voor jou tussen. Natuurlijk kun je ook een volledig drukklaar bestand uploaden. 

Online visitekaartjes bestellen 

Binnen enkele klikken online jouw visitekaartjes bestellen. Het hoeft niet moeilijk te zijn, dat bewijst Monsterprint. Zodra je een ontwerp naar wens hebt gemaakt of hebt gekozen, gaan we vrijwel meteen voor je aan de slag met het drukken hiervan. Op die manier hoef je nooit lang te wachten voor jij jouw visitekaartjes kunt gaan weggeven. Wil je niet met lege handen staan tijdens een belangrijk evenement? Bestel jouw visitekaartjes dan vroegtijdig. Wist je dat je bij Monsterprint terecht kunt voor nog veel meer producten waarmee jij jouw business kunt promoten? Wat dacht je onder andere van folders, flyers, reclameborden, spandoeken en stickers? Heb je vragen over visitekaartjes bestellen of één van de andere producten in het assortiment van Monsterprint? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Je kunt hier ten allen tijde ook gewoon terecht voor vrijblijvend advies. 

Visitekaartjes bestellen doe je bij Monsterprint. Jouw online printshop! 

Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen

Je bent professioneel ontwerper en maakt gebruik van Illustrator of Indesign? Je wilt geen gebruik maken van onze online editor maar je wilt een drukklaar PDF bestand aanleveren? Dat kan! We raden je hierbij wel aan onze aanleverspecificaties goed door te lezen. Op deze manier weet je zeker dat jouw drukbestand voldoet aan de eisen om het goed te kunnen printen. Om jou meteen door te kunnen verwijzen naar de juiste aanleverspecificaties, hebben we een onderverdeling gemaakt van de verschillende producten: 

  • Plaatmaterialen | Stoffen | Doeken | Magneten | Stickers (outdoor)

Deze aanleverspecificaties vind je hier.

  • Drukwerk op papier | Fotoplakboeken | Stickers (indoor)

Deze aanleverspecificaties vind je hier.