Stel hier je product samen

Totaal (incl. BTW) : € 42,11
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 42,11

Meer informatie over visitekaartjes bestellen

Ben je onlangs een eigen bedrijfje gestart of ben je toe aan nieuwe visitekaartjes? Je hoeft niet verder te zoeken. Bij Monsterprint ben je aan het goede adres en kun je meteen jouw visitekaartjes bestellen. Beschik je niet over een drukbestand? Geen probleem! In de gratis online editor, die heel eenvoudig in gebruik is, kun je in een aantal klikken al jouw visitekaartjes samenstellen. Ga snel aan de slag met ontdekken wat de (eindeloze) opties zijn die Monsterprint jou biedt. 

Hoe moet ik visitekaartjes bestellen? 

Visitekaartjes bestellen is slechts een fluitje van een cent. De eerste stap is het invullen van de specificaties voor jouw visitekaartjes. Hoeveel visitekaartjes wil je bestellen en welke papiersoort wens je te gebruiken? Keuze heb je uit: 

  • 400 grams Natuurkarton (wit) 
  • 350 grams Gerecycled 
  • 300 grams Crème

Het fijne van de hierboven genoemde papiersoorten is dat deze allemaal perfect beschrijfbaar zijn. Heel handig wanneer je visitekaartjes bijvoorbeeld ook fungeren als afspraak- of stempelkaartjes. Doordat het papiersoorten zijn zonder coating gaat het schrijven hierop dit niet vlekken. Wanneer je een papiersoort hebt gekozen kun je aangeven of je de bedrukking alleen aan de voorzijde van het visitekaartje wenst (enkelzijdig) of ook aan de achterkant (dubbelzijdig). De bedrukking is altijd in kleur. Wanneer je alle specificaties heb ingevuld kun je beginnen met het ontwerpen van jouw kaartje en de visitekaartjes bestellen. Heb je niet veel tijd en/of zin om jouw eigen kaartje samen te stellen? Maak dat een keuze uit een aantal bestaande ontwerpen die door de vormgevers van Monsterprint zijn gemaakt. Hier zit ongetwijfeld een passend ontwerp voor jou tussen. Natuurlijk kun je ook een volledig drukklaar bestand uploaden. 

visitekaartjes drukken

Online visitekaartjes bestellen 

Binnen enkele klikken online jouw visitekaartjes bestellen. Het hoeft niet moeilijk te zijn, dat bewijst Monsterprint. Zodra je een ontwerp naar wens hebt gemaakt of hebt gekozen, gaan we vrijwel meteen voor je aan de slag met het drukken hiervan. Op die manier hoef je nooit lang te wachten voor jij jouw visitekaartjes kunt gaan weggeven. Wil je niet met lege handen staan tijdens een belangrijk evenement? Bestel jouw visitekaartjes dan vroegtijdig. Wist je dat je bij Monsterprint terecht kunt voor nog veel meer producten waarmee jij jouw business kunt promoten? Wat dacht je onder andere van folders, flyers, reclameborden, spandoeken en stickers? Heb je vragen over visitekaartjes bestellen of één van de andere producten in het assortiment van Monsterprint? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Je kunt hier ten allen tijde ook gewoon terecht voor vrijblijvend advies. 

Visitekaartjes bestellen doe je bij Monsterprint. Jouw online printshop! 

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen