Vlag EK voetbal

Prijs Details

Afmetingen (cm)Oplage vantot oplagePrijs (p/s)
150 x 100cm (populair)1100€ 33,25
225 x 150cm1100€ 57,63
300 x 200cm1100€ 91,75

Vlag EK voetbal 

Op zoek naar een vlag voor het EK voetbal? Met deze vlag laat je écht zien dat je trots supporter bent van het Nederlands elftal. Deze oranje vlag is speciaal ontworpen voor het EK 2020. Je snapt het al, deze moet je gewoon hebben! 

Unieke vlag EK voetbal 

Ben je op zoek naar een vlag voor het EK voetbal? Stop dan met verder zoeken. Met deze unieke vlag kun jij Oranje in stijl supporteren. De vlag is gemaakt van Flag Longlife 115 grams. Dit is een sterke vlaggenstof van polyester met een grovere structuur. Omdat de vlag transparant is, is het ontwerp aan beide zijden te zien. Of je de vlag binnen wilt ophangen, trots aan de gevelstok of in de mast wilt hangen: het materiaal zal niet scheuren (ook niet bij een stevige windhoos). Dit maakt dat je de vlag ook nog prima voor een volgend WK of EK kunt gebruiken. De EK vlag is aan de linkerzijde afgewerkt en voorzien van het kenmerkende koord en lusje. Niet één, maar meerdere vlaggen bestellen? Dat is geen probleem. Je kunt bij het aantal exemplaren invullen hoeveel stuks je wilt ontvangen. 

Een vlag voor het EK voetbal is verkrijgbaar in drie verschillende formaten, te weten: 

  • 150 x 100 cm (populair)
  • 225 x 150 cm 
  • 300 x 200 cm (mastvlag) 

Ben jij of ken jij een écht Oranjefan? Dan maken we je graag nog even attent op het EK speelschema die wij speciaal voor het EK hebben ontwikkeld. Je bestelt deze voor slechts € 3,95 inclusief verzendkosten! Dit EK speelschema geeft een compleet overzicht van alle te spelen wedstrijden tijdens het EK. Na afloop van de wedstrijden heb je de mogelijkheid om de scores in te vullen. 

Unieke vlag EK voetbal bestellen bij MonsterPrint 

Bestel jij jouw EK voetbalvlag bij MonsterPrint? Dan kun je deze al binnen 5 werkdagen in huis verwachten! MonsterPrint werkt met de beste machines en materialen, waardoor er een constante topkwaliteit geleverd kan worden. Dat is een fijne gedachte toch? Heb je vragen over dit product of één van de andere producten uit het assortiment van MonsterPrint? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons op werkdagen bereiken van 09:00 tot 17:00 uur door ons te bellen, met ons te chatten, WhatsAppen of door ons een e-mail te sturen. Wij helpen je graag verder! 

Een unieke vlag voor het EK voetbal? Deze bestel je vandaag nog voordelig en snel bij MonsterPrint!

Stel hier je product samen

Totaal (incl. BTW) : € 33,25
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 33,25