Stel hier je product samen

Totaal (incl. BTW) : € 33,43
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 33,43

Meer informatie over een vlag maken

Een vlag maken met een bedrijfslogo, een verenigingsvlag, een geboortevlag of vlaggen drukken ter ere van een jubileum? Er zijn ontzettend veel toepassingen te verzinnen voor het maken van een vlag. Bij MonsterPrint kun jij zelf jouw eigen maken, heel eenvoudig in de online editor. Ontdek snel wat er allemaal mogelijk is! 

Zelf een vlag maken 

Zelf jouw eigen vlag maken was nog nooit zo gemakkelijk! Je hoeft geen duur ontwerpbureau in te schakelen, want je kunt gewoon gratis online een ontwerp maken. Hoe fijn is dat? Je bepaalt dus helemaal zelf wat er op jouw vlag komt te staan. Je kunt oneindig veel tekst en beeld toevoegen, volledig naar eigen smaak. De ontwerptool is zo eenvoudig ingericht dat zelfs een kind de was kan doen. Ben je tevreden met wat je hebt gemaakt? Bekijk dan eerst de drukproef (pdf). Als deze akkoord is kun jij jouw vlag(gen) meteen bestellen. Binnen enkele dagen komen we deze dan al bij jou afleveren! 

Sterk polyesterstof

Natuurlijk wil jij dat jouw vlag lang meegaat. Een vlag maken doen we van Flag Longlife 115 grams. Dit is een polyesterstof die een iets grovere structuur heeft en transparant is. De structuur van het materiaal zorgt voor een lange levensduur van het materiaal. Het materiaal zal niet rafelen en/of kapot scheuren na een flinke windhoos. 

Verjaardagsvlag maken

Vlag 50 jaar

Wanneer je kiest voor een vlag maken bij MonsterPrint heb je keuze uit verschillende vaste formaten vlaggen én kun je daarnaast ook nog jouw eigen (afwijkende) afmetingen ingeven voor een vlag op maat. Jouw vlag laten afwerken kan op twee verschillende manieren. Ten eerste heb je de keuze uit een afwerking aan de linkerzijde of de rechterzijde van de vlag. Dan aan jou nog de keuze of je de vlag wilt voorzien van een touwtje + lus of alleen haken. 

Twijfel je of je een grote vlag wilt ontwerpen? Je kunt bij MonsterPrint ook een slinger met kleine vlaggetjes ontwerpen.

Vlag maken en drukken bij MonsterPrint

Bij MonsterPrint ben je verzekerd van topkwaliteit. Wij werken namelijk alleen met de beste materialen. Heb je vragen over een vlag maken of één van de andere producten in ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur graag verder. Je kunt ons bereiken door ons te bellen, een mailtje te sturen, met ons te chatten of door met ons te Whatsappen.

Zelf een vlag maken? Dat doe je eenvoudig en snel bij MonsterPrint!

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 
Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen