Stel hier je product samen

Totaal (incl. BTW) : € 22,85
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 22,85

Meer informatie over een vlag maken

Een vlag met een bedrijfslogo er op, een verenigingsvlag, een vlag maken vanwege een geboorte of vlaggen drukken ter ere van een jubileum? Er zijn ontzettend veel toepassingen te verzinnen voor een vlag maken. Bij MonsterPrint kun jij zelf jouw eigen vlag ontwerpen, heel eenvoudig in de online editor. Ontdek snel wat er allemaal mogelijk is! 

Zelf een vlag maken 

Zelf jouw eigen vlag maken was nog nooit zo gemakkelijk! Je hoeft geen duur ontwerpbureau in te schakelen, je kunt gewoon gratis online een ontwerp maken. Hoe fijn is dat? Je bepaalt dus helemaal zelf wat er op jouw vlag komt te staan. Je kunt oneindig veel tekst en beeld toevoegen als je zelf maar wilt. De ontwerptool is zo eenvoudig ingericht dat zelfs een kind de was kan doen. Ben je tevreden met wat je hebt gemaakt? Bekijk dan eerst de drukproef (pdf). Als deze akkoord is kun jij jouw vlag(gen) meteen bestellen. Binnen enkele dagen komen we deze dan al bij jou afleveren! 

Sterk polyester materiaal 

Natuurlijk wil jij dat jouw vlag lang meegaat. Wij produceren onze vlaggen van Flag Longlife 115 grams. Dit is een polyesterstof die een iets grovere structuur heeft en transparant is. De structuur van het materiaal zorgt voor een lange levensduur van het materiaal. Het materiaal zal niet rafelen en/of kapot scheuren na een flinke windhoos. Is het de bedoeling dat jij je vlag voor langere tijd buiten gaat hangen? Tot windkracht 6 bedraagt de levensduur van de vlaggen 3 tot 5 maanden. 

Verjaardagsvlag maken

Vlag maken 50 jaar

Keuze heb je uit verschillende vaste formaten vlaggen én je kunt daarnaast ook nog jouw eigen (afwijkende) formaat ingeven. Bij MonsterPrint kun jij jouw vlag laten afwerken op verschillende manieren. Ten eerste heb je de keuze uit een afwerking aan de linkerzijde of de rechterzijde van de vlag. Dan aan jou nog de keuze of je de vlag wilt voorzien van een touwtje + lus of alleen haken. Zo stel jij jouw vlag dus volledig op maat samen! 

Vlag maken en drukken bij MonsterPrint

Bij MonsterPrint ben je verzekerd van topkwaliteit. Wij werken namelijk alleen met de beste materialen. Heb je vragen over een vlag maken of één van de andere producten in ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je op werkdagen van 08:30 tot 17:00 graag verder. 

Zelf een vlag maken doe je eenvoudig en snel bij MonsterPrint.nl!