Prijs Details

AfmetingenAantal exemplarenPrijs (p/s)
EA6 - 110 x 156 (babyrose)25€ 14,43
50€ 20,87
75€ 27,32
100€ 33,77
125€ 40,21
150€ 46,66
175€ 53,10
Meer bekijken

Meer informatie over wenskaart enveloppen

Kaarten versturen? Dan kan niet zonder enveloppen. Goed nieuws: voor het bestellen van wenskaart enveloppen zit je bij MonsterPrint goed en hoef je dus niet verder te zoeken. Bij MonsterPrint kun je kiezen uit de meest gangbare envelop afmetingen. Keuze heb je uit een witte envelop en een crème kleurige envelop. Bekijk hieronder snel wat we voor je kunnen betekenen. 

Wenskaart enveloppen met puntklep

Kenmerkend voor wenskaart enveloppen is de sluiting met puntklep. Dit oogt net even wat chiquer dan een envelop met plakstrip. Voor het bestellen van kaarten raden we je aan een envelop te nemen die altijd 5mm groter is (in de lengte en breedte) dan de afmeting van de kaart die je erin wilt gaan versturen. Hierdoor weet je zeker dat de kaart goed in de envelop past. De wenskaart enveloppen worden per setjes van 25 verkocht. De afmetingen waaruit je kunt kiezen: 

  • 114x162mm (C6)
  • 156x220mm (EA5)
  • 140x140mm
  • 155x155mm 

De wenskaart enveloppen, zowel de witte als de crème variant, hebben een gramsgewicht van 100 g/m2. Hiermee zijn de enveloppen lekker stevig en kun je vanaf de buitenkant niet zien wat er in de envelop zit. 

Op stijlvolle wijze enveloppen versturen

Wil je het versturen van een kaart in envelop nog specialer maken? Plak de envelop dan met een mooie envelop sticker dicht. Op deze manier is het ontvangen van een kaart pas écht een feestje. En wist je dat je bij MonsterPrint ook zelf kaarten kunt ontwerpen? Dit doe je gewoon heel eenvoudig online in onze overzichtelijk ingerichte ontwerptool. Of het nou gaat om wenskaarten, geboortekaarten of trouwkaarten; je ontwerpt het allemaal zelf bij MonsterPrint. Ga snel aan de slag en ontdek hoe gemakkelijk het is. En ben je begonnen met een ontwerp en heb je even geen zin, tijd of inspiratie meer om het ontwerp af te ronden? Dan sla je je ontwerp op in jouw account en ga je gewoon een volgende keer, wanneer het jou uitkomt, weer verder met jouw ontwerp. 

envelopstickers

Wenskaart enveloppen bestellen bij MonsterPrint 

Bestel vandaag nog jouw wenskaart enveloppen bij MonsterPrint. Heb je vragen over wenskaart enveloppen of wellicht één van de andere producten uit ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zitten klaar om je verder te helpen. Je kunt ons op werkdagen bereiken tussen 09:00 en 17:00 uur door ons te bellen, met ons te chatten, door ons een WhatsApp bericht te sturen of ons een email te sturen. 

Wenskaart enveloppen nodig? Bestel ze vandaag nog voordelig en snel bij MonsterPrint! 

Stel hier je product samen

Totaal (incl. BTW) : € 12,40
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 12,40