Product samenstellen

Ons ansichtkaarten karton is net als een gewone postkaart aan één kant glad, en aan de andere zijde makkelijk beschrijfbaar.

Lamineren is het aanbrengen van een dun laagje platic wat zorgt voor bescherming van het drukwerk. Je kan kiezen voor een glanzende en matte uitstraling.

Bij een bedrukking "Enkelzijdig in kleur" bedrukken we slechts één zijde van het papier. Wil je de andere zijde ook bedrukt hebben dan kies je voor "Dubbelzijdig in kleur". Bij een "Enkelzijdige" bedrukking bedrukken we enkel de gladde zijde van het papier. De beschijfbare zijde blijft onbedrukt.

De levertijd van dit product. Indien een snellere levering beschikbaar is zal dit hier zichtbaar zijn. De datum van levering zal weergegeven worden na het selecteren van een verzendmethode onderaan deze calculator. De levertijd schuift iedere werkdag om 16.00 uur een dag op.


Totaal (incl. BTW) :€ 57,00
Totaalbedrag (incl. BTW) :€ 57,00

Wenskaarten maken 

Jouw eigen wenskaarten maken, hoe leuk is dat? Bij Monsterprint zit je voor het maken van jouw eigen wenskaarten goed. Hier kun je namelijk heel eenvoudig in de online editor jouw eigen kaart maken. Je hebt ontzettend veel opties en bent daardoor helemaal vrij in wat je gaat maken. Je kunt zoveel afbeeldingen en teksten toevoegen als je zelf maar wilt. Monsterprint laat jou volledig de vrije hand; jij bent de ontwerper! Ga nu meteen aan de slag.

Online wenskaarten maken 

Echte post is veel leuker en vele malen persoonlijker. Een beterschapskaart, een verjaardagskaart, een jubilieumkaart, of een kaart om iemand sterkte te wensen? Jij kunt helemaal zelf weten wat het karakter is van jouw wenskaart. Jij bent de maker. Tijdens het samenstellen van jouw wenskaarten kun je een keuze maken uit de volgende afmetingen: 

  • A5 - 210 x 148 mm 
  • A6 - 148 x 105 mm ➥ populair
  • Kaart - 210 x 210 mm 
  • Kaart - 135 x 135 mm 
  • Kaart - 148 x 148 mm 

Hierdoor zit het ideale formaat er voor jou altijd tussen. Wil je de wenskaarten gaan versturen in enveloppen? Neem dan een envelop die minimaal 5 mm groter is. Hierdoor weet je zeker dat de kaart er altijd goed in past. 

Luxe wenskaarten maken

De wenskaarten die je maakt bij Monsterprint worden gedrukt op een mooi stevig ansichtkaarten karton (330 grs). Wanneer je wilt dat deze nog net even wat luxer ogen, kun je er voor kiezen om de buitenzijde te voorzien van een glanzende of matterende afwerking. Door alleen de buitenzijde (voor- en achterkant van de kaart) te voorzien van een matte of glanzende laag, blijft de binnenkant van de kaart uitstekend beschrijfbaar met potlood, pen en stift. Je kunt overigens de binnenkaart van de kant ook gewoon bedrukken. Je dient dan wel aan te geven dat je de kaart dubbelzijdig in kleur bedrukt wilt hebben. Is een gevouwen kaart niet wat je zoekt? Bij Monsterprint kun je ook een (enkele) ansichtkaart maken.

Wenskaarten maken en bestellen 

Heb je een ontwerp naar wens gemaakt en ben je helemaal tevreden? Dan kun je deze direct bestellen. In onze drukkerij kunnen we vervolgens meteen aan de slag met het drukken en afwerken van de wenskaart die je gemaakt hebt. Hierdoor duurt het nooit lang voor jij jouw wenskaarten in huis hebt. Van Monsterprint kun je daarnaast topkwaliteit drukwerk verwachten. Hier wordt alleen gewerkt met de beste materialen. Heb je vragen over wenskaarten maken of één van de andere producten die Monsterprint aanbiedt? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder. 

Wenskaarten maken doe je bij Monsterprint! Snel geleverd en topkwaliteit drukwerk.

Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen

Je bent professioneel ontwerper en maakt gebruik van Illustrator of Indesign? Je wilt geen gebruik maken van onze online editor maar je wilt een drukklaar PDF bestand aanleveren? Dat kan! We raden je hierbij wel aan onze aanleverspecificaties goed door te lezen. Op deze manier weet je zeker dat jouw drukbestand voldoet aan de eisen om het goed te kunnen printen. Om jou meteen door te kunnen verwijzen naar de juiste aanleverspecificaties, hebben we een onderverdeling gemaakt van de verschillende producten: 

  • Plaatmaterialen | Stoffen | Doeken | Magneten | Stickers (outdoor)

Deze aanleverspecificaties vind je hier.

  • Drukwerk op papier | Fotoplakboeken | Stickers (indoor)

Deze aanleverspecificaties vind je hier.