Stel hier je product samen

2-vaks wijnkist (20x35cm)
Totaal (incl. BTW) : € 24,11
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 24,11

Meer informatie over een wijnkist bedrukken 

Wil je iemand verrassen met origineel cadeau en is dit een echte liefhebber van wijn? Dan is een luxe wijnkist - door jouw gepersonaliseerd - hét perfecte cadeau. Natuurlijk wil je wel indruk kunnen maken met jouw cadeau. Met deze zeer degelijke wijnkist kun je de plank niet misslaan. Een wijnkist bedrukken betekent een cadeau wat leuk is om te geven, maar nog veel leuker om te krijgen. Ga snel aan de slag en laat jouw wijnkist bedrukken door Monsterprint! 

Kist voor wijn cadeau geven

Een wijnkist bedrukken is een unieke, persoonlijke verrassing voor die ene verjaardag, jubileum, vader- en/of moederdag, of andere feestelijke aan gelegenheid. In onze online editor kun je volledig jouw eigen wijnkist vormgeven. Zo kun je ervoor kiezen een mooie foto (of meerdere) op de wijnkist te plaatsen, maar je kunt hier ook een tekst of spreuk op plaatsen. Heb je wat minder inspiratie? Neem dan eens een kijkje in onze bibliotheek vol met ontwerpen door onze vormgever(s) gemaakt. Lekker handig! 

Wijnkist van hout laten bedrukken

Een wijnkist bedrukken? De personalisatie die jij maakt wordt in full colour gedrukt op de deksel van de houten kist. Deze (schuif)deksel is gemaakt van het materiaal Forex, een geschuimd pvc materiaal. Bij Monsterprint kun je kiezen uit twee verschillende houten wijnkisten:

1 vaks wijnkist - ruimte voor één wijnfles
2 vaks wijnkist - met ruimte voor twee wijnflessen (bijvoorbeeld een witte en rode wijn)

De wijnkisten worden zonder inhoud geleverd

Wil je jouw gepersonaliseerde cadeau nog specialer maken? Bestel dan jouw eigen etiket(ten). Door deze op de fles te plakken kan jouw cadeau niet anders dan heel goed in de smaak vallen bij de ontvanger. Wist je dat in de wijnkisten ook heel veel bieren passen? Handig wanneer de persoon die je wilt verrassen niet persé liefhebber is van wijn.

gepersonaliseerde wijnetiketten

Twijfel je nog of een bedrukte wijnkist voor jou het ideale cadeau is? We geven je graag nog wat andere suggesties voor fotocadeaus. Bij Monsterprint kun je onder andere ook terecht voor de volgende fotocadeaus: 

- bierviltjes bedrukken
- foto op canvas 
- foto op dekbedovertrek / hoofdkussen 
- foto op aluminium 
- foto op plexiglas 

Wijnkist laten bedrukken door Monsterprint

Wil je verzekerd zijn van de beste kwaliteit? Laat dan jouwwijnkist bedrukken door Monsterprint. Wij werken met de beste materialen en machines waardoor we niets anders dan kwaliteit kunnen leveren. Heb je vragen over het laten bedrukken van een wijnkist of een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Wij zitten dagelijks klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Een origineel gepersonaliseerd cadeau? Laat jouw eigen wijnkist bedrukken door Monsterprint!

Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen