Product samenstellen

Ons ansichtkaarten karton is net als een gewone postkaart aan één kant glad, en aan de andere zijde makkelijk beschrijfbaar.

Lamineren is het aanbrengen van een dun laagje platic wat zorgt voor bescherming van het drukwerk. Je kan kiezen voor een glanzende en matte uitstraling.

Bij een bedrukking "Enkelzijdig in kleur" bedrukken we slechts één zijde van het papier. Wil je de andere zijde ook bedrukt hebben dan kies je voor "Dubbelzijdig in kleur". Bij een "Enkelzijdige" bedrukking bedrukken we enkel de gladde zijde van het papier. De beschijfbare zijde blijft onbedrukt.

De levertijd van dit product. Indien een snellere levering beschikbaar is zal dit hier zichtbaar zijn. De datum van levering zal weergegeven worden na het selecteren van een verzendmethode onderaan deze calculator. De levertijd schuift iedere werkdag om 16.00 uur een dag op.


Totaal (incl. BTW) :€ 57,00
Totaalbedrag (incl. BTW) :€ 57,00

Zelf geboortekaartjes maken

Jullie zijn in blijde verwachting van een kindje wat op komst is en wil je zelf geboortekaartjes maken? Of heb jij van iemand opdracht gekregen om een geboortekaartje te ontwerpen? Voor het maken van geboortekaartjes zit je bij MonsterPrint goed. Hier kun je namelijk heel eenvoudig met onze online ontwerptool jouw geboortekaartjes ontwerpen. Hoe leuk is dat? Ga snel aan de slag in onze ontwerptool en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Je zal aangenaam verrast zijn door de hoeveelheid opties. 

Eenvoudig online zelf geboortekaartjes maken

Je hoeft niet meer een dure ontwerper in te schakelen voor het ontwerpen van jouw geboortekaartje. Hoe vervelend is het ook om jouw wensen door te moeten geven aan een ontwerper, in de hoop dat deze dan direct weet wat je bedoelt. Vanaf nu kun jij gewoon zelf jouw idee uitwerken. En als je denkt dat de ontwerptool lastig en ingewikkeld is, dan heb je het mis. De editor is zo ingericht dat iedereen een ontwerp kan maken. De opties zijn oneindig. Je kunt een mooie foto toevoegen aan de kaart, bijvoorbeeld van jullie pasgeboren kindje zodra het zover is. Of wat dacht je van een Echo-foto? Je bepaalt het helemaal zelf! Experimenteer gerust. Het maken van een ontwerpje is helemaal vrijblijvend! En heb je even wat minder inspiratie of niet zo veel tijd meer om het ontwerp af te ronden? Dan sla je deze gewoon op en ga je een volgende keer weer verder waar je gebleven was. 

Alle opties op een rijtje 

Voordat je kunt beginnen met het ontwerpen van jouw geboortekaartje dien je eerst een keuze te maken uit verschillende formaten. Zo kun je kiezen voor een standaard wenskaart-formaat zoals A6 (105 x 148 mm) of A5 (148 x 210 mm), maar ook uit verschillende vierkante formaten. Houd rekening met het feit dat jouw enveloppen altijd 5 mm aan iedere zijde groter moeten zijn dan de afmeting van de kaart. Anders past de kaart niet goed in de envelop. Daarnaast dien je ook de hoeveelheid kaarten aan te geven en dien je nog een keuze te maken uit de verschillende papiersoorten. Je bent nu echt aan de slag met zelf geboortekaartjes maken.

Tip: wist je dat je bij MonsterPrint ook een geboortebord of geboortevlag kunt maken? Ga meteen voor het hele pakket!

Jouw geboortekaartjes laten drukken door MonsterPrint

Wanneer je aan de slag gaat met zelf geboortekaartjes maken, wil je natuurlijk dat deze kaartjes van topkwaliteit zijn. Als jij jouw geboortekaartjes laat drukken door MonsterPrint weet je zeker dat jouw kaartjes van topkwaliteit zijn. Jouw geboortekaartjes worden met de grootst mogelijke zorg gedrukt. Heb je vragen voor ons over het maken/drukken van geboortekaartjes? Neem dan op werkdagen tijdens kantooruren contact met ons op door ons te bellen, mailen, chatten of door ons een Appje te sturen. We helpen je graag verder!

Geboortekaartjes ontwerp je vanaf nu gewoon online bij MonsterPrint!

Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen

Je bent professioneel ontwerper en maakt gebruik van Illustrator of Indesign? Je wilt geen gebruik maken van onze online editor maar je wilt een drukklaar PDF bestand aanleveren? Dat kan! We raden je hierbij wel aan onze aanleverspecificaties goed door te lezen. Op deze manier weet je zeker dat jouw drukbestand voldoet aan de eisen om het goed te kunnen printen. Om jou meteen door te kunnen verwijzen naar de juiste aanleverspecificaties, hebben we een onderverdeling gemaakt van de verschillende producten: 

  • Plaatmaterialen | Stoffen | Doeken | Magneten | Stickers (outdoor)

Deze aanleverspecificaties vind je hier.

  • Drukwerk op papier | Fotoplakboeken | Stickers (indoor)

Deze aanleverspecificaties vind je hier.