Stel hier je product samen

Totaal (incl. BTW) : € 39,92
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 39,92

Meer informatie over zelf geboortekaartjes maken

Jullie zijn in blijde verwachting van een kindje wat op komst is en wil je zelf geboortekaartjes maken? Of heb jij van iemand opdracht gekregen om een geboortekaartje te ontwerpen? Voor het maken van geboortekaartjes zit je bij MonsterPrint goed. Hier kun je namelijk heel eenvoudig met onze online ontwerptool jouw geboortekaartjes ontwerpen. Hoe leuk is dat? Ga snel aan de slag in onze ontwerptool en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Je zal aangenaam verrast zijn door de hoeveelheid opties. 

Eenvoudig online zelf geboortekaartjes maken

Je hoeft niet meer een dure ontwerper in te schakelen voor het ontwerpen van jouw geboortekaartje. Hoe vervelend is het ook om jouw wensen door te moeten geven aan een ontwerper, in de hoop dat deze dan direct weet wat je bedoelt. Vanaf nu kun jij gewoon zelf jouw idee uitwerken. En als je denkt dat de ontwerptool lastig en ingewikkeld is, dan heb je het mis. De editor is zo ingericht dat iedereen een ontwerp kan maken. De opties zijn oneindig. Je kunt een mooie foto toevoegen aan de kaart, bijvoorbeeld van jullie pasgeboren kindje zodra het zover is. Of wat dacht je van een Echo-foto? Je bepaalt het helemaal zelf! Experimenteer gerust. Het maken van een ontwerpje is helemaal vrijblijvend! En heb je even wat minder inspiratie of niet zo veel tijd meer om het ontwerp af te ronden? Dan sla je deze gewoon op en ga je een volgende keer weer verder waar je gebleven was. 

Alle opties op een rijtje 

Voordat je kunt beginnen met het ontwerpen van jouw geboortekaartje dien je eerst een keuze te maken uit verschillende formaten. Zo kun je kiezen voor een standaard wenskaart-formaat zoals A6 (105 x 148 mm) of A5 (148 x 210 mm), maar ook uit verschillende vierkante formaten. Houd rekening met het feit dat jouw enveloppen altijd 5 mm aan iedere zijde groter moeten zijn dan de afmeting van de kaart. Anders past de kaart niet goed in de envelop. Daarnaast dien je ook de hoeveelheid kaarten aan te geven en dien je nog een keuze te maken uit de verschillende papiersoorten. Je bent nu echt aan de slag met zelf geboortekaartjes maken.

Tip: wist je dat je bij MonsterPrint ook een geboortebord of geboortevlag kunt maken? Ga meteen voor het hele pakket!

geboortebord

Jouw geboortekaartjes laten drukken door MonsterPrint

Wanneer je aan de slag gaat met zelf geboortekaartjes maken, wil je natuurlijk dat deze kaartjes van topkwaliteit zijn. Als jij jouw geboortekaartjes laat drukken door MonsterPrint weet je zeker dat jouw kaartjes van topkwaliteit zijn. Jouw geboortekaartjes worden met de grootst mogelijke zorg gedrukt. Heb je vragen voor ons over het maken/drukken van geboortekaartjes? Neem dan op werkdagen tijdens kantooruren contact met ons op door ons te bellen, mailen, chatten of door ons een Appje te sturen. We helpen je graag verder!

Geboortekaartjes ontwerp je vanaf nu gewoon online bij MonsterPrint!

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen