Product samenstellen

De levertijd van dit product. Indien een snellere levering beschikbaar is zal dit hier zichtbaar zijn. De datum van levering zal weergegeven worden na het selecteren van een verzendmethode onderaan deze calculator. De levertijd schuift iedere werkdag om 16.00 uur een dag op.


Totaal (incl. BTW) :€ 161,02
Totaalbedrag (incl. BTW) :€ 161,02

Zitzak bedrukken 

Zit en relax, klinkt ideaal toch? Hoe leuk is het wanneer je dit kunt doen in een gepersonaliseerde zitzak? Het kan! Bij Monsterprint kun jij jouw eigen zitzak bedrukken met alles wat jij maar leuk vindt. In de eenvoudige en gebruiksvriendelijke editor stel je volledig zelf jouw zitzak samen. Je kunt eindeloos veel tekst en beeld toevoegen. Ga snel aan de slag en ontdek wat precies de mogelijkheden zijn. Je zult versteld staan van je eigen kunnen. 

Zitzak bedrukken met foto 

Een zitzak bedrukken is leuk voor in bijvoorbeeld jouw eigen woon- of slaapkamer, maar een zitzak is ook zeker een heel erg leuk cadeau om te geven aan die ene goed vriend(in), familielid of kennis. Je kunt heel eenvoudig in de online editor een foto toevoegen. Heb je een heleboel leuke foto's en vind je het lastig eentje te kiezen? Geen zorgen. Je kunt ook een collage maken van meerdere mooie foto's. Zo valt er nog meer te bekijken. Wanneer je een zitzak besteld bij Monsterprint dan wordt deze bij jouw afgeleverd inclusief vulling. Zo kun je er dus meteen in ploffen als je wilt! 

Zitzak bedrukken voor buiten

De zeer degelijke zitzakken van Monsterprint worden gemaakt van 225 gr. Polyester. Dit betreft de hoes. Op dit materiaal kan een extreem hoge printkwaliteit worden behaald waardoor de kleuren van jouw zitzak afspatten. De stof voelt aangenaam aan en is slijtvast. Wil je de zitzak buiten gaan gebruiken? Ook geen probleem. De zitzakken kunnen prima intensief gebruikt worden. Wanneer er vlekken komen op de zitzak kun je heel eenvoudig (middels een rits aan de onderkant) de vulling uit de zitzak halen en de hoes wassen op 30 graden. Natuurlijk kun je de hoes ook afnemen met een vochtig doekje. Belangrijk: de vulling, die bestaat uit EPS korrels, kun je uiteraard niet wassen. De zitzakken zijn verkrijgbaar in de volgende formaten: 

  • 100 x 140 cm 
  • 135 x 135 cm 
  • 135 x 175 cm 

Wil jij het buiten nog meer aankleden? Maak dan ook kennis met de mogelijkheid tot het bedrukken van (outdoor) kussens en een parasol

Zitzak bedrukken en bestellen

Ben je aan de slag gegaan in de online editor en is jouw ontwerp volledig naar wens? Dan kun je deze meteen bestellen. Zodra wij jouw bestelling binnen krijgen kunnen gaan wij voor je produceren, en produceren doen we snel. Hierdoor hoef je nooit lang te wachten voor jij jouw bestelling in huis hebt. Mocht je vragen hebben over zitzak bedrukken of één van de andere producten binnen het assortiment van Monsterprint dan horen we dit graag. Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen jou graag verder. 

Zitzak bedrukken met eigen ontwerp? Ga nu aan de slag in de ontwerptool en bestel direct! 

Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen

Je bent professioneel ontwerper en maakt gebruik van Illustrator of Indesign? Je wilt geen gebruik maken van onze online editor maar je wilt een drukklaar PDF bestand aanleveren? Dat kan! We raden je hierbij wel aan onze aanleverspecificaties goed door te lezen. Op deze manier weet je zeker dat jouw drukbestand voldoet aan de eisen om het goed te kunnen printen. Om jou meteen door te kunnen verwijzen naar de juiste aanleverspecificaties, hebben we een onderverdeling gemaakt van de verschillende producten: 

  • Plaatmaterialen | Stoffen | Doeken | Magneten | Stickers (outdoor)

Deze aanleverspecificaties vind je hier.

  • Drukwerk op papier | Fotoplakboeken | Stickers (indoor)

Deze aanleverspecificaties vind je hier.